- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lugosi #29085 üzenetére
Én is ellenséges voltam vele sokáig, de valahogy minél több videót néztem, és kértem el WP-s telefonokat, meggyőzött.
Szerintem azért, mert idővel megtanultam nem olyan rondának látni, mint eleinte.
Mondjuk megértem azokat is, akiknek nem tetszik. De én meg az a típus vagyok, akinek nem lételeme a cicoma én szerettem a WM2003-as első pda-telefonom is.
Na meg, egy rendszer nem csak GUI. Az is tetszik, hogy piszok gyorsan működik, én legalábbis eléggé elcsodálkoztam, hogy egy középkategóriás WP készülék gyorsabban indít programot, mint egy akkori high-end HTC Android 4-essel. -
-
-
-
-
válasz
regvoltrossz #29027 üzenetére
Szerintem az drágítja meg, hogy ezt a feladatot már mindenki kiváltotta más eszközökkel, ezért nem sokan foglalkoznak egy rétegigény kielégítésével.. szóval keveset gyártanak ilyen cuccokból.
-
válasz
regvoltrossz #29024 üzenetére
Ha olyan speciális igényeid vannak, mint az, hogy úgy nézzen ki, mint egy rádió, az nem lesz olcsó.
De egy low-end tablet külső hangszórókkal már alkalmas ilyesmire. -
-
-
-
-
-
Hol lehet ilyen élőlényt kapni a környéken, és mennyiért?
-
-
-
-
Hol a francban lehet megtudni a posta bubis borítékainak méretét?
Nem tudom, hogy amit küldeni akarok, nem-e hosszabb, mint a legnagyobb boríték, amely még elmegy levélpostával.. -
-
-
-
Milyen szép kint.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Természetes, hogy egy belakott rendszer lassabban áll fel.
Nem az üres, meztelen Win boot idejét célszerű méregetni, hanem egy 1-2 hónaposét, onnantól nem lassul be.
Rolly: én azt a gépet ki sem nagyon kapcsoltam anno.. annyian jöttek már ezzel az újratelepítősdivel, de nem tudom hová tenni magamban -
Én sosem értettem az ilyen lassulós-újrarakós Windowsosokat.. mit műveltek ti azokkal a gépekkel?
Legutóbbi XP-m több mint 4 évet ment, játékos gépen, rengeteg program fordult meg rajta, gyakran cserélődtek vga-k is, soha semmi baja nem volt.
Ha dobált kék halált, tuning, vagy rossz driver miatt tette.
Win7-en még ennyi szívás sem volt, egyszerűen képtelen meghalni, de még csak belassulni is.. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
macilaci78 #27357 üzenetére
Szomszédnet:
-
-
-
-
-
Ezüst hűtő CPU/GPU trutyit keresek.
A fémes fajtát, nem a modern fehér szplütyiket.
PüMeg microSD-t is keresek. 2-4GB.
Eladók pedig ezek.
-
válasz
FoxiestFox #27170 üzenetére
Ja meg microSD kártyát is keresek még. 2-4GB.
-
Valakinél kallódik esetleg Nokia AD-54-es headset-távirányító kanóc?
A füles része nem kell.
Sok telefonhoz volt régen ilyen, N95, 5800, stb.. -
-
-
Ez lesz a nyerő, mert a keletiek autómániás oldalára tették ki, szóval tuti valami japán. Kösz.
Szerintem ő az. -
Ez milyen autó?
-
válasz
macilaci78 #26964 üzenetére
Nekem is van egy. Ha a tiéd elvitték, a többi vevőt hozzám irányítsd^^
Meg van 1-2 régi papír is, majd megnézem milyenek. -
Máris olvad. Pedig éjjel szép volt. ^^
-
-
-
válasz
vizslakutya #26844 üzenetére
Kösz a válaszokat.
-
Keresek microSD-t, akinek kallódik fölös legalább 2 gigás, dobjon már egy pü-t, árat megbeszéljük.
Rendes méretű SD adapter előny..Más: kéne egy új szemüveg. Melyik optikába érdemes menni, ami korrekt árban normális szolgáltatást nyújt?
Nincsenek különleges igényeim hipster keretekre meg ilyesmi. -
-
Igazából most olyasmi a cél, hogy vékony legyen (kivéve az N91-nél, de olyanom már volt kettő, és imádtam), remélhetőleg tartalmazzon némi fémet, legyen elérhető rá hívásrögzítő progi, és mivel Symbiant sokáig használtam, semeddig sem tartana visszaállnom rá.
E-szériás Nokiám még sosem volt viszont (akkoriban a winmobile-t favorizáltam), de tetszettek mindig. -
-
Telót keresek.
Nokia E51, E52, E71, E72, E66, E75, N91 valamelyikét, vagy egyéb hasonló régebbi wifis okostelót.
Ajánlatokat pü-ben -
-
Vegyetek limlomot, szintén helyfoglalók.
-
-
válasz
bitpork #26628 üzenetére
Én csak személyes átvételnél vállalom azt a pár nap próbagarit, a postával szórakozás annyira nem lelkesít, ha mégse tetszik neki, nem olyat akart, stb...
Ezért a legtöbb hirdetésembe beleírom, hogy postával semmiféle garancia nincs. De így sem volt panasz sosem, rossz terméket még nem adtam el (vagy ha igen, oda volt írva ). -
-
-
DVD olvasó, ha valakinek pont ilyen kéne. Nem ír, nem kezel DL-t, mezei olvasó. Nagyon halk.
-
-
Ha valakit mozgat egy félholt N900.
-
-
-
-
válasz
macilaci78 #26322 üzenetére
Szenzorhiba gondolom.
-
Eladó két darab ATX-es táp.
Régebbi, noname fajták, működnek.
500 Ft /db -
válasz
macilaci78 #26146 üzenetére
Eh-eh. Nem is bírom amúgy. Még szilveszterkor sem ittam semmit.
Csak jól hangzott ezt írni ^^ -
válasz
macilaci78 #26144 üzenetére
Majd hozol viszkit, és akkor megyek én is
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest