- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
viperabácsi #37613 üzenetére
Az az értékelési rendszer nem volt hivatalos, tehát a pontok elvesztek, azaz aki akarja, megnézheti őket, ahol eddig.
-
-
-
izzanak a xeonok es scsi adapterek
-
válasz
macilaci78 #37601 üzenetére
Jaja,csatlakozom
Mondjuk en sosem ertettem,miert unneplik az emberek a sajat maguk es masok oregedeset
-
válasz
macilaci78 #37598 üzenetére
Szerintem az évtizedekkel ezelőtt volt neki.
-
Megoldódott a postás ügyem, az ideiglenesen (albi) kiragasztott névtáblám leesett a csengőről, az értesítő tegnap dél óta a lépcsőház üzenőfalán dekkolt..
-
-
Milyen sok nehézsúlyú jár ide... csak én készültem madárnak?
-
-
-
-
válasz
Lacielvtárs #37565 üzenetére
A célközönségnek tökéletes
-
válasz
bitpork #37562 üzenetére
Még nem tudtam azonosíttatni, mert nem kaptam meg a ragszámot, amint meglesz (ha), megismétlem a procedúrát, egyszerűen csak megkérdeztem, hogy normális-e, hogy még kotlanak.
Amúgy sem callcenteresek húzzák be a csomagokat szerintem, egy szelíd hangú leányt kaptam a vonal másik végéreAttix: az király..legalább meglett..
-
válasz
FoxiestFox #37560 üzenetére
A posta ügyfélszolgálata szerint még ne kezdjek aggódni, mert ha nem volt rajta süri, akkor 2-3 munkanap..
Ez a harmadik ugye.
A hetet mindenképp kivárom, de nekem akkor is szokatlan, hogy eddig ülnek rajta -
Nem, ennyire azért nem vagyok s*gg pár évnyi itteni üzletelés után.
Na jó, ha ezt most megszívom, akkor persze mégis az vagyok. -
-
-
-
-
-
Az normális, hogy egy pénteken feladott csomag nem ért ide MPL-lel?
-
Én 26 vagyok, de régen is elég sok Gyöngyés-Singes hányás volt a városban szerte.. ilyen DJ Selyemmajom, olyan DJ Apuvettkeverőt.. gyere rázni a segged, stb..
Mindkettőben voltam néhány alkalommal, külső nyomás hatására, de nem bírtam sokáig egyszer sem.. az ún "szórakozás" legalja.. -
válasz
Stalker-2572 #37450 üzenetére
azon en is megutkoztem kisse
de nem a kor a problema szvsz -
-
Őszvéginek tűnő reggel : )
-
Hánytól hányig szállít ki az MPL?
Illetve szombat (délelőtt) dolgoznak? -
válasz
FoxiestFox #37213 üzenetére
Kösz, srácok..
Amúgy javaslom eme topik használatát. -
válasz
viperabácsi #37212 üzenetére
Azt nem tudom, de ez nem szerepelt az eredeti kérdésben
-
válasz
viperabácsi #37210 üzenetére
Van.
-
Ha valakinek kéne egy DVD író:
Toshiba-Samsung SH-S222L fekete, IDE csatlakozós DVD-DL író - 2.5kÍrva szerintem sosem volt vele, tartalék gépben csücsült, néha telepítettem róla, és úgy egy éve nálam a szekrényben.
Most kipróbáltam, és ír-olvas. -
-
-
Olvastátok, hogy kinyírják a Nokia nevet? Durva... gondolni lehetett, hogy teljesen bekebelezik, de hogy a nevet is..
-
-
-
-
-
-
-
-
LÁZnak
LEGO -
-
-
válasz
Rawulf #36612 üzenetére
Hat jo
En azert szeretem a jo kis Win7-emet..de majd a piac megmondja, hova tart..
Annyi biztos, hogy mobilon kivul linuxszal nem fogok freedom fighterkedni, alkalmi jatekoskent egyelore nem alternativa..majd meglatjuk, a Valve mit alkot ott a Steam-mel..
Az uj Directx mindenesetre tovabbra is Winhez kot eleg sok mindent
Az meg, hogy a Win veszit piacot a tabletek miatt pl, varhato volt, de nem hiszem, hogy ez ellen olyan sokat tehettek volna azutan,.hogy elaludtak, mikor az Apple anuszabol kicuppant az iPad, majd rogton utana a kismillio droidos romhalmaz..
Persze, ott volt az RT, az mar az o saruk, hogy fuccs.. -
-
-
-
válasz
pmheros #36598 üzenetére
Dead Island, bar nekem nem tetszett igazan, erre tokeletesenek tunik
Ha egyeb szornyek is jok, Seriuos Sam?
Igazan gyilkolaszos jatekokat nem szeretem, de pl a Max Payne 1-2-ben is sokan elhullanak, az is alkalmas lehet(ja, ez nem fps)
Vagy csak tombolj valamelyik GTA-ban -
-
-
-
-
-
-
-
-
Ilyen cucc kallodik esetleg valakinel? A taviranyitls resze kene, a fules nem.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
vizslakutya #36313 üzenetére
Jaja,pontlsan a xj6-ra gondoltam
-
-
-
válasz
bitpork #36290 üzenetére
En ugyan nem ertek az autokhoz (jogsim sincs), de azt valoszinunek tartom, hogy egy uj es hibatlan autora is elobb-utobb kolteni kell, egy regebbire pedig szinte biztos...
Olvasgattam autos forumokat regebben, es az emberek egy resze meg van rola gyozodve, hogy az autot megveszi, es semmi dolga nincs vele, csak tankolni...
Hasznalt, nehany szazezres autonal szerintem a vetelar felet meg illik elokesziteni ezetleges javitasokra..
Az meg, hogy egy auto mennyire szerelheto, engem pl nem igazan erdekelne, mivel nem vagyok autoszerelo, aprobb elektronikai dolgokat leszamitva nem kokanyolnek bele, erre van a szerviz, hogy ok szivjanak a szarul szerelheto autokkal is
Csak ugy altalanossagban fuztem ezeketaz autos temahoz..aztan javitsatok,ha rosszul latom.. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Minel kisebb mennyisegu hovezeto van a cpu es a huto kozott, annal jobb a hoatadas
Nem lekvaros kenyer, hogy megkenjetek, mint az allat..
A hovezetonek a cpun es a huto aljan levo mikroporusokba kell bejutnia,es ezeknel is megoldani a hoatadast
Ezert hoz par fokot a polir, mert eltunik a mikrokarcok,repedesek,egyenetlensegek nagy resze, es kozvetlenebb lesz a kapcsolat huto es hutendo felulet kozott.
Ha kepesek lennenek a tukornel is simabb cpu kupakot, es hutot csinalni, paszta sem kene -
-
-
-
-
-
-
Akarmilyen vga lehet benne, evtizedek (na jo, csak egy) ota, mikor is az elso centrino platrorm megjelent..
Tudtommal a cpu+chipset+halozati eszkozok fuggnek ettol a szabvanytol, a vga nem.
Igaz, en csak thinkpad vonalon mozgok, de ezekben is teljes erteku centrino jelolest kaptak azok a gepek is, amelyek tartalmaztak az intel helyett normalis vga-t.Emlekeim szerint az everest platformtesztje azokat az elemeket listazza, amik a centrino kovetelmenyei, ezek pedig kizarolag a felsoroltak.
-
válasz
pmheros #35503 üzenetére
Nem akarok en ezzel vitatkozni, de igyekszem ragaszkodni a felvetett igenyekhez..pl ha valaki varosba autot akar, nem ajanlok neki robogot
Ha megvannak az alapok, megoldhato ennyibol is hasznaltan.
Sot meg csak nem is kell ragaszkodni az intelhez, mert 4magos phenommal (ami nem mai gyerek mar, tehat feltetelezem, nem lehet tul draga), es egy jobb amd vga-val sem lehet gondja.
A ficko, aki a gta iv legutosebb grafikai modjat csinalja (icenhancer), pl jo ideig egy mezei 5870-nel jatszott, es ott maxra tett graf, es fullhd felbontas volt
Teny persze, hogy nv-bol olcsobb kartyaknak is jobban fekszik a iv
De igazabol a cpu fontos nagyon..Hatha az v nem lesz ennyire szar port (ha lesz egyaltalan)
-
válasz
lugosi #35501 üzenetére
Mondjuk ha valaki gepet akar osszerakni, szamomra kisse fura, hogy konzolt ajanlgattok neki..
Ahogy elottem is irtak, intel, fizikai 4mag, 4gb ram, es mondjuk egy gtx460 minel tobb es gyorsabb memoriaval
Ha nem kell tqpra,nhazra, vinyora kolteni,, mert ezek mar vannak, akkor akar ki is johet ennyibol.. -
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest