- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz
FIREBLADE78 #67845 üzenetére
csinalj egy szendvicset
-
tisn
addikt
Jol dolgozo (es ha lehet nem tul veszes aron) magan fogdokit keresek, az enyem sajnos nyugdijazta magat a nyaron.
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #67484 üzenetére
hivd fel, lehet, hogy bp-n, vagy kecson az audinal van masik gepuk, es a szallitast is megoldjak par napon belul
franc se tudja mikor frissult a weboldaluk (a kozponti holding intezi, most lesz szerintem uj)
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #67476 üzenetére
Dokkolo, Sanyika folyamatosan csinal ilyeneket.
BP-n is van. -
tisn
addikt
válasz
Lacielvtárs #67290 üzenetére
neeem, az enyem nem megkimelt, hanem utott kopott karcos melo telefon, 3x leejtve
nem adom el -
tisn
addikt
válasz
Lacielvtárs #67282 üzenetére
950, 830, megkimelt 820?
a ketto kozul a 640-et vennem a jobb kijelzo miatt
-
tisn
addikt
válasz
philoxenia #67263 üzenetére
Ok, sry.
Bocs Rick. -
tisn
addikt
válasz
FIREBLADE78 #66930 üzenetére
de nekem max 2 hdmi elég
en is igy gondoltam, aztan az elet megcafolt
-
tisn
addikt
van eselyem szegeden raktarrol fsp hexa400-at (2db) venni?
vagy csak rendelos moka van? -
tisn
addikt
válasz
szumoo #66744 üzenetére
amugy nem tudom a valaszbol latszott-e, de nagyon szeretek itt lakni
kb. eletem legboldogabb 3 eve vo'ta to is kozel van, jo, erdoben van jo kis setany futni, gyalogolni, kek tura utvonal is erre megy
(es a mufuves palya keritesen van egy lyuk, ha epp nincs gondnok csaj, akkor is nyugodtan be lehet menni focizni a gyerkocokkel. ha van, akkor meg beenged. (a fuvesre is be lehet menni, vannak kiskapuk is, de a mufuves jobb))
-
tisn
addikt
válasz
lorcsi #66406 üzenetére
melyik ovi? sehol sem talaltam rola infot. az en gyerekeim ket helyre is jartak (mars ter, gyertyamos), mindket helyen elofordult, hogy az ovonok csoportban trecseltek, nyilvan ilyenkor nem 100% a figyelem, es a hatuk moge sem latnak... Nem gondolnam, hogy mashol jobb lenne a helyzet, nem fordulhatna elo ilyen eset.
(erre mondjak, hogy kamionos mindig fellabbal a bortonben/hullahazban van)
-
tisn
addikt
tisn: 50 rugó egy jó szék, és a jobb alsó sarokban brossúra szerepel. Szatymazra még nem ért ki a word helyesírásellenőrzője? [link]
Ez több mint jó ár, és több, mint gáz.
en is mashol vettem az antares altal gyartott szeket, mert olcsobb volt (bp-n)
viszont mivel gyartanak, minden tipusu gazrugojuk leszes ugye gazrugot akartal venni eredetileg
szerk: szerintem kiskerjuk nincs is
-
tisn
addikt
BUEK mindannyiotoknak !
-
tisn
addikt
válasz
lugosi #66162 üzenetére
Ismertek olyat, akinek tetszett?
rewireden elegge lehurrogtak a negativ velemenyem
szvsz az episode 1-nel is rosszabb (eddig az volt nekem a legocskabb SW), de annak legalabb sajat (megha vacak is (meg nagyjabol logikus is a sajat koordinatarendszereben)) tortenete van...
meg mindig az jutott eszembe
a 3. halalcsillagrol, mikor a lego starwarsban darth vader azt mondja, hogy "egyes hulyebb uralkodok epitenenek egy 2. halalcsillagot" ezek meg epitenek egy harmadikat, ami 5x akkora,,, -
tisn
addikt
-
tisn
addikt
válasz
FoxiestFox #65962 üzenetére
egyszerubb, ha lekapja torrentrol a mukodot.
-
tisn
addikt
ha leveszed a termosztatot 15 fokra a termoszelep nem fogja felfuteni 20-ra
az csak felso korlatot valosit meg az adott helysegbenes igen, beretta kazannal is jol mukodik, bar a franc venne olyan ocska sz@rt
-
tisn
addikt
Én azt írtam, hogy a termosztát fűtött szobában legyen. Pont. A többi radiátort alá- fölé kell tekergetni, ekkor lesz minden helyiségben a megfelelő a hőmérséklet, miközben működik a szabályzás is. Pont.
igy van
ezert jo a termoszelep, nem kell kiserletezgetni, beallitod fix hofokra es annyi lesz
(ha csak a radiatorszelepeket csavargatod, problema lehet, ha elallitod az eloremeno hofokot a kazanon, magasabbra kapcsolod a keringetoszivattyut, stb...) -
tisn
addikt
2007-es enermax atx-es haz erdekel valakit? egyik front usb-t egy nyomtatokabeles botlas folyaman agyoncsaptam, teteje kicsit karcos
pontos tipust nem tudok, elol porszuro, kiveheto 3hdds tarto, es van benne egy jo hangos hdd hutoventi
iranyar mondjuk 3000ft
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #65665 üzenetére
-
tisn
addikt
de ugye nem hiszed el, hogy egy gramm olajat se küldesz a földbe?
egyik autom sem csopogtet olajat, a fu is szep, nem ment ki sehol, ahol az auto allni szokott
szoval nincs akkora szennyezesa kóláspalackot is inkább a kazánba nyomod, mérges gáz formájában a levegőbe ereszted.
meg alberletben laktam (az mikor is volt, 15 eve) mar akkor szelektiven gyujtogettem a hulladekot es hordtam a gyujtokontenerhez
amugy tavfutes/gazfuteses lakas/hazakban laktam eddig, soha nem volt vegyeskazanom (de abban sem egetnek csak fat vagy egyeb zodet)szoval ez melle ment
-
tisn
addikt
ingyen szoktam mosni, porszivozni itthon
de evente 2-3 alkalommal elivszem telen kulso/belsore, illetve most 12.5 ev utan kapott egy nagytakaritast (meg az asszony "uj" verdaja is)
a javasolthoz (fenyesize) szoktam hordani, de nyitott vagyok mas megoldasra is, foleg ha topiktag
-
tisn
addikt
válasz
FoxiestFox #65640 üzenetére
ha az analog reszeket csereled, lehet javulas (vagy tapegyseget, erolkodot, ilyesmiket)
de amikor a digitalis kabeleket (usb-hdmi-stb) cserelgeted, akkor nem valtozik, azon crc-zett adat maszik at
anno a plazmatvs topikban is lement parszor ez a vita, akkor direkt eloturtam a hdmi kep protokolltsajnos nincs zoldebb fu, kekebb eg, es pirosabb mez a jobb kabeltol, csak ha a szaturaciot csavargatod a tvn
-
tisn
addikt
HDMI-nél nálam az a tapasztalat - 10-15 méteresnél -, hogy vagy jó a kábel vagy nem ..
nem nagyon erted te ezt a digitalis atvitelt
veszel egy jo kacsa vagy egyeb hdmi kabelt (minel dragabb, annal jobb), es zoldebb lesz a fu, meg az eg kekje szebb lesz a plazman/lcd-n, a fekete is melyul. A megfeleloen draga kabel meg a rendezesi/forgatokonybeli hibakat is szamuzi, igy peldaul a starwars episode i es a prometheus is elvezheto filmme valnak.a jobb minosegu (dragabb) optikai/usb hangkabelen pedig a digitalis hang teltebb, melyebb, nagyobb teret atfogo lesz, kiemeli a fuvosokat es/vagy a vonosokat
mindezt persze vakteszttel nem kell igazolni
(ilyen mezei dolgokkal, hogy a kabel ket vegen levo tesztproggival ellenorzod a tokeletes adatatvitel megletet mar ne is beszeljunk)
amugy en azt tapasztaltam, ha jo minosegu halozati kabelt hasznalok, akkor a neten kuldott word doksimban is javitja a helyesirasi/stilisztikai/fogalmazasi hibakat, es sokkal szebbe fogalmazza at az iromanyt (a multkor egy 1000 ejro/m-es-et teszteltem, ott sexpirt megszegyenito lett a vegeredmeny.)
ilyen halokabel rendelheto nalam 10 000ft/m bevezeto aron
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #65073 üzenetére
ha szombaton elem varazsolja valaki semjen zsotit, vagy a teljes kdnp-t, dezintegraltam volna az egesz bagazst...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Könyvajánló
- OpenWRT topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest