- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Ti most tényleg arról vitáztok, hogy valaki ISMERŐSE mit gondol az autómárkákról a fizetése és a saját fizetésetek fényében?
Óvoda, b*zmeg?
A merci kint is Merci, ahogy a BMW is, prémium modellekkel rendelkeznek, csak arrafelé újonnan futkos ez a sok szar, itt meg néhány évesen. Mi ebben olyan nagy dolog?
Értjük, hogy a luxus az egy Bentley például, de hogy egy high-class BMW, Audi, Mercedes ne lenne prémium?
Én nem vagyok nagy autómániás, az álmom egy Espada, az egyszer talán elérhető álmom pedig egy 70-es évekbeli Jag, de ne röhögtessetek már. -
-
-
-
Na, utolsó részemről is.
Egy szóval sem utalt rá, hogy magasan kvalifikált, szaktudással rendelkező embert keres, nem is értem, hogy jött ez képbe nálad.
Ha jó végzettséged/végzettségeid vannak, nyelvtudásod, ambícióid, gyakorlatod, és valamennyire életképes vagy, persze hogy nem mozdulsz rá erre... senki sem vitatta ezt... -
Oda kell utaznod, lakást kell bérelned, kajálnod kell, stb.
Közvetítők átbasznak, helyismereted nincs, ha a munkaadó meggoldolja magát, rábasztál, stb.
Könnyen mínuszba kerülhetsz, ha csak úgy kimégy a semmibe.
Az ajánlat ennél jóval kedvezőbb.Fogalmam sincs, miért jó trollkodnod.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
lugosi #43560 üzenetére
Főleg érthetetlen annak fényében, ott van több consumer termékvonaluk is. Mindenféle van nekik.. ott vannak az SL TP-k, azokat nyugodtan lehetne tovább aljasítani, senkinek sem fájna.
Kíváncsi vagyok, 2-3 generáció múlva mi marad a brandből
Még az is lehet, hogy még ez is működni fog a Lenovónak -
-
-
válasz
johnny82 #43554 üzenetére
W500-am van, testvérek.
Megéri megvenni, ma már elég olcsók, és sosem hullanak szét.
Zsanérok hajlamosak kis holtjátékot mutatni, de a kijelzőt mindig stabilan tartják.
Ha igazán jó gépelési komfortot akarsz, szerzel bele egy T60 billentyűzetet, lehetőleg NMB-t.
Annak még tömör fém az alja, az újaké (T500 és feljebb) már szitává lyuggatott, könnyített, hajlós-kopogós kaki.
Ja, és a csak Intel grafikával szereltekben szokott elég hitvány 1280-as kijelző lenni, az kerüld szerintem... az 1680-asok már nagyon jók, főleg az LG-Philips panel. A Samsung is vállalható, de az LGP lemossa. -
válasz
LordVader80 #43549 üzenetére
Midnkettő nagyon jó gép, végre valaki normális mobilt keres itt
-
-
-
-
Úgy döntöttem, tennék egy C1 nyelvvizsgát angolból.
Szegeden hol érdemes, illetve milyen költségekkel kell számolni? -
-
-
-
-
válasz
lorcsi #43158 üzenetére
Attól, hogy 40 fok van, felforr az ember agya, én pl nem szeretek majdnem félmezetelenül mászkálni (de még úgy is kínszenvedés)
Vedelni kell egész nap hogy ki ne száradjak, a lakásból kimozdulni fél óránál többre leégés nélkül esélytelen, stb
Ha hideg van, az ember fel tud öltözni, ha meleg, nincs hová vetkőzni.
Ráadásul a hó szép is ^^ Nem száguldoznak az emberek, óvatosak, kicsit minden lelassul..
Szóval én a nyarat tartom gyűlöletes jelenségnek... -
-
-
válasz
viperabácsi #43146 üzenetére
Azért nem járt rosszul, és jó kézbe került a gép. Még azt is kinézem a vevőkből, hogy fedett helyen tartják majd.
Ahogy láttam, télen-nyáron a volán-telepen állt a gép, az azért nem olyan túl szerencsés dolog. -
válasz
pmheros #43131 üzenetére
Sok bajom nekem még nem volt Szegeden a tömegközelekedéssel, de egyszer felhúztak kissé
Víztorony téren vártam este (sőt, már inkább éjjel) trolit, ami félig bekanyarodva ott álldogállt, a pilóta egy buszvezetővel társalgott, gondoltam, majd begurul a megállóba, amikor indulnia kell..
El is indult, de nem állt meg a megállóban, hanem ment útjára nélkülem... kicsit belefeledkezhetett abba a beszélgetésbe, hogy elfelejtette felvenni az utast.. amin amúgy röhögtem volna egyet, de épp siettem, s akkor már nem járnak túl sűrűn.. -
-
-
-
-
-
Valaki vigye már el a 2x1GB DDR3 laptopmemóriáim.
Samsungok, 1066-osok, egyformák.
1.5k a kettő -
-
-
-
Végre hav *-*
-
-
-
-
válasz
Digital #42832 üzenetére
De-de, hori az.. tudom, hogy ő szokott menni lanozni, de onnan szerintem senkit sem ismerek
Azért is kérdeztem itt, hátha valaki akarna még jönni, és akkor csinálhatnánk egy valamennyire Ph-s szegedi csapatást
Illetve te is volános vagy, nem? Néhány éve ganajoztam ott buszokat egy ideig, szóval talán mi láttuk már egymást korábban is -
-
válasz
Digital #42819 üzenetére
Ha csatlakoznak innen többen, mehetnénk valamikor.
CS:Source, CNC3, XCOM EU, Flatout 2 / Ultimate Carnage, esetleg BF1942, Grid 1-2, GTA IV, Serious Samek, UT-k, nálam ezek szoktak állandó vendégek lenni, de nyitott vagyok elég sok játékra, kivéve Starcraft, mert azt sosem játszottam, és akárki elpicsázna -
-
-
-
-
-
-
-
Szegeden szokott valaki LAN-t rendezni? Rég voltam már ilyesmin, ismerőseim sem csinálnak, befásultak...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Valaki vállal fejhallgató-javítást?
Hozzám került egy Speedlink Meduza NX, ez ilyen mikrofonos, 5.1-es "gamer" izé, kábelhibás.
Az irányítójától a fejesig menő vezetéket kéne cserélni. Belekukkantottam, ez jó sok ér (legalább 7), én a bumszli pákámmal nem vállalkoznék rá.
Árak jöhetnek pü-ben, szerintem kár lenne kidobni -
-
válasz
macilaci78 #42595 üzenetére
És akkor a mondatkezdés. Vagy a kérdésfeltevés módja. Vagy a fölöslegesen halmozott írásjelek.
Ha már grammar nazi, csináld jól...
Vagy inkább sehogy, hisz a fórumokon mindettől nyugodtan el lehet tekinteni.
Annak ellenére, hogy engem is zavar. -
-
-
Tudtok valami oldalt, amin táblázatba van szedve, hogy az Európában ( a civilizált Európára gondolok, tőlünk nyugatabbra) kapható autók melyik csoport tulajdonában vannak?
-
válasz
FoxiestFox #42506 üzenetére
PS3 kontroller is jó.
-
Keresek kontrollert. Olyat, amin jó állapotban van a D-pad.
PC-hez, usb-s érdekel...
PÜ. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest