- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Üdv!
Tudok IT állást felsőfokú végzettséggel rendelkezőknek. Nem fizet sokat, de nyugdíjas állás és barátságosak az emberek, illetve a munka se vészes. Szegeden.
Priviben keressen, akit érdekel.
-
SirRasor
addikt
válasz
ShadowX #73282 üzenetére
aranyablak.hu - vállalható árral dolgoznak és jó minőségűek az ablakok.
Asszem 70 körül volt egy 150x150-es ablak cseréje kiszállással, bontással, beépítéssel együtt.
5 rétegű üveges, alu vasalatos. Piszkosul jó! Már 2 éve megvan és ugyanolyan, mint első nap.
Bakay Nándor úton vannak. -
SirRasor
addikt
Eladó cuccaim:
Férfi Bering kabát - M/L-es - 5k
Nike női sapka - ÚJ, téli - 1kMás: VLC-ben pár hónapja nem megy a feliratkereső plugin. Akit érdekel a javítás:
telepített mappa: VLC\lua\extensions\VLSub.luac -t valamilyen HEX editorral meg kell nyitni és a 2x benne szereplő HTTP/1.1 -et át kell írni HTTP/1.0 -ra és menni fog. -
SirRasor
addikt
Helló!
Feleségek/barátnők előre! Edénykészletet/serpenyőt hol érdemes venni? -
SirRasor
addikt
Köszönöm a sok tankolós hsz-t, így már meg lettek győzve
-
SirRasor
addikt
Tankolás: Ki hol tankol? (diesel)
Szüleim autószerelője azt mondja, hogy itt Szegeden csak a Metro benzinkútja a jó, mert oda Németországból hoznak jó minőségű üzemanyagot.
Szeretnék rácáfolni, mert messze van
-
SirRasor
addikt
válasz
ebegab92 #72360 üzenetére
Ha win mellett akarsz androidos dolgokat futtatni, akkor 2 dolgot ajánlok:
1. HyperV (vagy virtualbox, vmware) tehát virtualizálni
2. BlueStacks emulátor. Használtam, ingyenes, kiváló. Még rootolt változatot is találtam belőle(de most rágugliztam és kismillió androidos emulátor van már winre)
-
SirRasor
addikt
Nokia 3210-hez keresek akksit. Valakinek van elfekvőben?
Privi, ha igen. -
SirRasor
addikt
Van egy amcsi foglalatos Xiaomi mobiltöltőm. 5V 2A. Érdekel valakit 1 tábla csokiért? Ha az is sok, akkor ingyen elvihető.
-
SirRasor
addikt
Ha valaki mostanában akar Win10-et telepíteni, akkor erősen ajánlom az LTSB változatot, mert alapból nincs benne egy app sem.
-
SirRasor
addikt
iPhone USB kábel valakinek 500-ért?
Illetve eladóvá vált az LG G2 sok-sok szenvedés után. Jelenleg csak a GPS vevő rossz benne és csak 2G-n megy, mert amerikai verzió. Amúgy makulátlan. Jött hozzá kínából teljes kijelző, de mivel megjavult magától (1 centis csíkban nem érzékelte az érintést), nem cseréltem ki, szóval egy tartalék kijelzőt is adok ajándékba.
30k - fent van hardveraprón, csak most nem tölt be az oldal; nem tudom linkelni. -
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
válasz
quailstorm #68935 üzenetére
Ez is B4-es.
Ha kiakadt volna, akkor nekem szólnak, úgyhogy tuti nem volt.
Lehet, hogy régen jó áron vettél routert PH!-n, de most 6500 alatt nincs más Szegeden.
Viszont 5k-ért már tényleg lehet venni újat, ami egész elfogadható, úgyhogy lejjebb viszem 1500-ra az árát. -
SirRasor
addikt
válasz
quailstorm #68930 üzenetére
Akkor valami a tiéddel nem stimmelt.
Szüleim használták, és még csak ÚJRAINDÍTVA SE VOLT 2008 óta (bár lehet volt néhány áramszünet)
1 asztali gép vezetékkel és egy laptop wifivel ment; nyilván - ahogy írtam is - nem volt valami gyors, de brutálstabil volt. Melegedést nem tudom, de ennyi év alatt nem égett le még a nyári melegekben se.Nézzük más részét: és ha valakinek nem wifizni kell? vezetékkel még csak nem is lassú.
Nézd meg a szegeden eladó routerek felhozatalát, és utána mondd, hogy nem ér ennyit
-
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
válasz
macilaci78 #68903 üzenetére
Erre nem is gondoltam. Na majd holnap összedobok egy szösszenetet.
A szoftverkörnyezetet remélem csak viccnek szántad. Játék kapcsán csináltamjohnny82 tehát csak lányos albérlet jöhet szóba
-
SirRasor
addikt
Párszor már belefutottam olyanba, hogy elindítok egy játékot, ami sokáig tölt be, ezért nem akarnék belőle kilépni egész nap, DE ha lekicsinyítem, akkor tovább zabálja a procit/VGA-t. Ha az adott játékban nem csinálnak rá valami trükköt, akkor kész vége, nincs megoldás. Kár, hogy nem lehet lefagyasztani a folyamatot, mint pl: androidban
..de le lehet. Pl: process explorerben van ilyen lehetőség, de az is terheli picit a gépet.
Írtam rá egy kis programot, hátha érdekel valakit.
Egyszerű, pici, gyors. -
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
Ha valakinek van EU-s adószáma és tudna nekem rendelni az eustock.eu-ról, kérem keressen privátban
-
SirRasor
addikt
Elkevertem az egyetlen - innen kapott - mosógépszerelő telefonszámát. Tudtok mondani olyat, aki korrekt?
-
SirRasor
addikt
válasz
vizslakutya #67795 üzenetére
Persze jó az is, de ott nem találtam 6 millióért semmit. Max telket
Mondjuk olyat is hallottam, hogy 8 milláért is el lehetne adni a 47 nm-es másfél szobás földszinti lakást. Jól megugrottak az árak -
SirRasor
addikt
Valakinek van itt véletlen Xiaomi Mi 2 Pro-ja? Élőben meg szeretném nézni 1 percre.
-
SirRasor
addikt
válasz
macilaci78 #67746 üzenetére
Ez nem vicces, Nagyon hiányzik
Persze csak egy nyúl, de nekem sose volt előtte normális háziállatom, amin látszott is, hogy érez stb. Gondolom egy kutyánál vagy macskánál ez mégrosszabb.
-
SirRasor
addikt
válasz
FoxiestFox #67740 üzenetére
Elpusztult pár hete
-
SirRasor
addikt
Jön a HÚSVÉT!
Van nyúlketrec, nyúlkaja meg minden, ami egy házi kedvenchez kell.
LINK
Az ár alkuképes. -
SirRasor
addikt
Üdv!
Sürgősen kellene 1155-ös proci, max 10k-ig! Az ajánlatokat privátban várom.
-
SirRasor
addikt
Eltelt már egy pár év. Még mindig az itmedia.sk-ról érdemes rendelni DVD-t? (felülnyomtathatóból kell 100db, talán még tok is)
-
SirRasor
addikt
Kutyák? Nekem ez jutott róla eszembe
-
SirRasor
addikt
Üdv!
Valaki tudna küldeni az emailemre egy olyan progit XP-re, amit..szóval olyat ír ki, amit nem szokás. Általában nem ír ki, de 1-2 frissítés után előjöhet a dolog és megint kell rá progi. Hogy olyan legyen, mint régen
Ennél jobban nem tudom körbeírni. Nekem csak olyan van, ami 7-től felfelé működik.
sir.rasor kukac gémél pont kom.
Thx!
-
SirRasor
addikt
válasz
ShadowX #66784 üzenetére
Ráéreztél a lényegre. Az elmúlt időszakban túl sokat agyalok ezen, pedig tudom, hogy sehova se vezet, csak max lefelé.
DarkByte erről pont nem, de én se mertem beadni hozzátok
Ahhoz túl keveset programozok egy nap/héten/hónapban...lassan már évben. Mind1 is, mert abban akarok felfelé menni, amit most csinálok. Azzal is lehet jól keresni jó helyen, és Pesten tuti lesz jó hely.
-
SirRasor
addikt
válasz
martonx #66768 üzenetére
Holnapra lenyugszom majd, de attól még a tervek nem fognak változni.
Baba van, még mozogni is lehetne vele, de félek másik országba menni 0 ismerettséggel és 0 gyakorlati angol nyelvtudással (nyelvvizsgám van, csak sose használom guglin kívül). Szóval jó lesz az a Pest. Aztán majd ki tudja mit hoz a sors.bitpork a 9gag-es WAT-ot arra értettem, hogy Mi. A. Nyavajáért. Kell. Így. Írni.
Rick4 Nem látok a jövőbe. Kb. az egész életemet máshogy csináltam volna, ha tudom, hogy mi lesz. De az adott pillanatban mindig úgy éreztem, hogy a legjobb döntéseket hozom. Ha 14-18 évesen többet lettem volna friss levegőn és többet mozgok, akkor nagyobb lennék magasságban és izmosságban is. Ha az első Pesti prog.munkám után nem a rendőrséghez mentem volna el "szoftverfejlesztő" rendszergazdának, hanem tovább programoztam volna friss diplomásan, akkor most nem lenne ilyen dilemma. De akkor jobban tűnt egy fix stabil állás a szülővárosomban, ahol VAN HOL LAKNOM, mint egy olyan városban, ahol nincs még ismerősöm se, nemhogy lakás.
Szóval hidd el, utólag - ahogy mindenki más is - én is qrvaokos tudok lenni. -
SirRasor
addikt
Hát akkor b*sszátok már meg! Mármint nem ti, hanem...
Bocs, végszóra értem, nem neked szántam, hanem úgy am block a fenti beszélgetésre.
Pont ma telt be végleg a pohár az itteni munkával, a várossal, a fizetéssel meg kb. mindennel; irány Pest, amint lehet. Már a távolságot is kb. lesz@rom, meg hogy milyen helyen fogok lakni, csak adjanak normális fizetést.
Erre bejövök ide, visszaolvasok 30 hsz-t és kb. ugyanezt látom
Még nyár közepéig kell valahogyan kihúzni, aztán uzsgyi. -
SirRasor
addikt
Basszus tényleg
Bobánál mindig azt hiszem, hogy csak laptop..most nézem a webshopot és tényleg van minden
Ati most kiesik, mert relatíve közeli bolt kell.Thx a tippet
pmheros Erről eszembe jutott, hogy már mennyi nyavaját csinálok szinte 1000 évnek tűnő idő óta. Nagyon-nagyon régen még AMD korszakban futottam bele ilyenbe. Az otthoni 3 gépből sikerült így kettőt kinyírni. Na akkor majdnem elhagytam az informatikai vonalat, mert az anyagi kár elég jelentős volt
Mondjuk akkor a proci alján láttam is egy tranzisztort, ami picit ferde volt, de nem gyanakodtam rá, mert azelőtt is úgy állt és szépen működött évekig.
-
SirRasor
addikt
Közben azon gondolkoztam, hogy kell nekem a baj? Vagy csak öregszem. Edigital ott van mellettünk(munkahelyileg). Áraik annyira nem vészesek (61k-ból kijött az, ami iponon 59-ből, igaz volt 1-2 módosítás, de semmi lényeg) Ha gond van, akkor meg ő intézheti és kész.
Ja érdekességként: netezős letöltős gép lesz, és egy pentium G3220-at gondoltam bele. Minek neki erősebb. Procis fórumban jött az ötlet, hogy mi a f*sznak, mert egy celeron G1820 is bőven elég erre. Megnéztem mit tud, és nyers teljesítményben nincs sokkal lemaradva. Egy C2D E8400 meg van a családban; tudom mit tud, és ez a celeron annál sokkal gyorsabb. Ki gondolta volna
Ja gariztatás: amúgy jogos. Utoljára videókarim ment tönkre, de azt OldFox megcsinálta x éve. Munkahelyen meg csakis HDD-k és alaplapok mentek/mennek tönkre. Videókarik is csak azért, mert a venti meghal és leég. Hibás procit meg ramot még életemben nem láttam.
-
SirRasor
addikt
válasz
totya694 #66665 üzenetére
Van pár módszer, de 100%-os nincs sajnos. Amit gugliban találsz, ahhoz még csapd hozzá a hosts fájlosat is, és kb. jó lesz. Nálam csak akkor jön elő, ha videóhíváskor az egyik fél nem kapcsolja be a kamerát.
Ja a hosts-ra írtam egy PowerShell-es huncutságot, amit ütemezett feladatként hetente futtatva nem kell vele foglalkozni. Ha érdekel mást is, akkor beírom mit kell pontosan csinálni. Tanulom a PowerShell-t
-
SirRasor
addikt
Munkatársnak raknék össze gépet. Hol érdemes szegedi gari érdekében vásárolni, ahol nincsenek elszállva az árak?
-
SirRasor
addikt
Huawei Ascend Y300-hoz van 5db képernyővédő fóliám.
Kikiáltási ár 1000 huf, azaz darabja 200 forint. -
SirRasor
addikt
Rawulf!
100 000 mAh, de kínai, az EU-ra átváltva hány mAh?
Mert amúgy ez best buy, ha tudná a kapacitást -
SirRasor
addikt
válasz
Agyasima #66231 üzenetére
Ilyenkor sajnálom nagyon, hogy úgy alakult az életem, ahogy. Most max rutinos rendszergazdának tudok elmenni, aki picit még programozni is tud mindenben, de erre nem lehet programozói állást alapozni.
Mondjuk lehet 1 év múlva nekivágunk Pestnek, ott meg bármi lehetséges
-
SirRasor
addikt
válasz
lorcsi #66225 üzenetére
Sajnos JAVA-t
Ja amúgy Szegeden nincs nagy kereslet. Illetve annyira sok itt a friss szakember, hogy válogathatnak bőven a cégek. Legalábbis az OCÉ-nál ez volt a tapasztalat.
A folyamatos felvétel nem azt jelenti, hogy ennyire sok szakember kell, hanem hogy csak a legjobbakat választják ki, amiből nagyon kevés van.
-
SirRasor
addikt
Ha van itt fegyveres biztonsági őr végzettséggel rendelkező egyén, aki rendes, bejelentett munkát keres, az írjon egy privátot.
-
SirRasor
addikt
Szüleimnek ilyen van, és ~7 éve került 15k-ba.
Egyedül annyi, hogy csak 2 hőmérséklet volt meghatározható az összes napi értékhez: éjszakai és nappali, tehát minden egyes órához nem lehetett külön egyedi hőmérsékletet megadni. Viszont azt a két fő értéket így bármikor lehetett állítani és nem kellett külön belenyúlni a programokba.Szóval 25k alatt kéne kapni valami hasonlót.
-
SirRasor
addikt
EDIT: mind1.
-
SirRasor
addikt
válasz
macilaci78 #65595 üzenetére
Tölcséren már túl vagyok
Amúgy elvileg kapni fogok Szolnokról vasrudakat, de addig is találtam jó megoldást:
Van 16 rekeszem. Van imbuszkulcskészletemMeg halom csavar, csavarhúzó stb, szóval amíg meg nem érkeznek a rudak, meg lesz oldva ingyé'
-
-
SirRasor
addikt
válasz
ShadowX #65584 üzenetére
Jól néz ki. Mondjuk picit nagynak tűnnek a rekeszei; lehet ezért tud tömörödni a homok?
A 60kg-ra visszatérünk karácsony táján. Menjen le pár edzés, aztán majd ha már 5kg lesz a mellényben, szerintem a súlyom is elkezd felfelé kúszni. Ami már biztos, hogy az első hetet az ajánlott 3kg-al nyomom végig és csak utána kezdem növelni.
-
SirRasor
addikt
Basszus, ez letörölte az egész hsz-emet. Ennyire sok dolguk van manapság?
Na akkor csak röviden:
Sportóra
12kg súlyzó
2x5kg súlyzó
Roland G70 szinti
Roland Boss Portable Studio
Orkina karóra új -
SirRasor
addikt
válasz
lorcsi #65574 üzenetére
60kg vagyok. Nyilván nem eszem annyit, mint egy 100 kilós
És mivel minden relatív, inkább átfogalmazom:
Régen megettem egy adott adag kaját. Manapság annak a ~140-160%-át tolom be.
Régen is 60 kg voltam, és ennyi plusz kajával...ja izé most 61kg lehetek..nagy számNyilván a fehér rizs+csirke páros a legjobb tápolás, nameg a porok. Egyiket se részesítem előnyben, úgyhogy eszem a szokásos napi kajákat, csak szimplán többet. Viszont szemetet nem eszem. Csokit is csak ritk..na jó, csokit azt rendszeresen. Lehet az buzerálja a cukromat, ami kihatással van a súlyomra. De az edzést meg segítené a cukor, szóval
-
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
válasz
ShadowX #65548 üzenetére
Ebayen vettem 7k-ért, és nagyon frankónak tűnik. Ma érkezett meg; holnap este már ki is fogom próbálni (hétfő-szerda-péntek az edzésnap) 8-8 rekesze van elöl-hátul és baromi masszívnak néz ki. Vannak hozzá kis tatyók, amiket a rekeszekbe lehet rakni. A tatyóba uzsonnás zacskót rakok, amit megtöltök homokkal(a varrási hézag között szerintem kijönne a homok). Első körben még vizet se rakok hozzá; úgyis szerintem a mostani idő miatt nedves homok lesz benne.
Ja és direkt 20 kilós; 10 fölé úgyse megyek (+kímélés). Lehet, hogy fél kilós rekeszekkel fogok kezdeni, és nem az összeset rakom bele, mert:
Guglis sportorvos szerint súlymellény, amiben futni is akar az ember(és én azt is akarok), kezdésnek a testsúly 5%-ánál nem lehet nehezebb.
Mondjuk az csak 3kg. Nem baj, a fokozatosság elvét vallom.Na szóval csak annyit akartam, hogy ez elég jónak tűnik, és szerintem semmivel se rosszabb, mint az itthoni 23k-s súlymellény.
-
SirRasor
addikt
Nem tudok többet enni. Mármint fizikailag nem megy; néha már így is a rosszullét kerülget a sok kajától. Inkább kevesebbet kell ennem.
A bölcsek szerint akkor kell enni, ha éhes vagy, és csak annyit, hogy már ne legyél éhes.
Tegnap úgy vacsoráztam nemkeveset, hogy nem is voltam éhes(edzés után mindenki zabál, nekem meg televagyok érzésem van)
-
SirRasor
addikt
válasz
Polemius #65545 üzenetére
Az nincs és nem is lesz, mert kímélni akarom az ízületeimet. Csak saját súlyos edzést csinálok, de azt nagyon durván
Illetve annyi extra, hogy már kezd kevés lenni a súlyom, úgyhogy nemsokára megjön a súlymellény
Mondjuk a súlymellény pont elmegy egy kezdő merénylőcsomagnak, mert a kis rekeszek pont olyanok, mintha kis dinamitrudaknak találták volna ki
-
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
Hoi!
Manapság hol érdemes a neten hirdetni?
-
SirRasor
addikt
válasz
Ted_Beneky #65111 üzenetére
Úgy kerestem, hogy bőrös vagy szűcs, de nem találtam.
Thx! -
SirRasor
addikt
Üdv!
Keresek 60x60 cm-es bőrt szék restaurálásához. Ilyet hol lehet venni? Méterárus boltban lehet vajon?
Thx! -
-
SirRasor
addikt
válasz
quailstorm #64445 üzenetére
"wacom csöves réteg"
Na most állt össze a kép
Azt hittem, hogy a wacom egy tabletgyártó, de így már minden világos -
SirRasor
addikt
"A véleményem, hogy a tablet nem munkára való." - Egyetértek, DE ezért kell édesapámnak:
https://youtu.be/rlkbi7qiFv8?t=53 Igaz ez ipad, de ez van androidra is. -
SirRasor
addikt
válasz
quailstorm #64437 üzenetére
Ja olcsót keresek.
Wacom drága.
Surface pro 3 400k alatt nincs.Viszont közben megvan a nyertes: galaxy note 10.1 (2014 edition) 100k-ért. De továbbra se értem, hogy ezek a spec. ceruzák miért nem működnek az összes kapacitív kijelzővel. Elvileg a fenti note-nak is kapacitív
-
SirRasor
addikt
Ja ha van itt okos, felvilágosíthatna a kapacitív, de mégis vékony érintőtollas (androidos) tabletek tekintetében, mert sajnos nem kapok választ.
http://prohardver.hu/tema/android-os_tablet-ek/hsz_63657-63657.html -
SirRasor
addikt
válasz
lorcsi #64361 üzenetére
Dechatlonban néztem, de ott külön kiemelték, hogy az ottani bakancsok túrázásra vannak és nem a városban, napi használatra.
Milyet vettél, ami ennyire strapabíró? Full bőr?
Polemius az enyém is nagyon régi és szintén német katonai bakancs volt, de akkor még nem tudtam hogy kell ápolni, és 2 év alatt széttöredezett és kilyukadt. Most már sajnos nem tudok vele mit kezdeni (és a cipészek sem; előző héten végigjártam a várost
)
A nomádot meg megnézem mindjárt, de a főoldala picit elbizonytalanított árban
http://www.nomadsport.eu/termek-18407/hanwag-tatra-gtx-trekking-bakancs/
-
SirRasor
addikt
Eladó hibás netbook.
Igény esetén a benne lévő RAM, akksi külön is eladó. -
SirRasor
addikt
Picit off, de szerintetek TARTÓS, meleg téli bakancsot hol érdemes venni? Két helyen gondolkoztam, csak nem tudom jó felé tapogatózok-e: military shopok, vagy esetleg munkavédelmi ruházatos boltban talán tényleg tartós cuccokat árulnak
Ötletek?
Picit deja vu érzésem van..mintha ezt már kérdeztem volna egyszer régen
-
SirRasor
addikt
Háztartási gépek topic
Nemrég mosógépet vettem, és szétgugliztam az agyam, mire megtaláltam a legjobb ár/teljesítményűt. Beírtam a fórumba, és ugyanazt ajánlották az okosok, szóval szerintem nem fognak rosszat mondani. -
SirRasor
addikt
Na a mai nap zsúfoltsága miatt még sehova se jutottam el.
A mister minitre gondoltam, mert pl: cipőtalpat jól csinálnak/tak régen, viszont a mostani picit necces:
bakancs felső része repedt szét teljes hosszának 90%-ában (leszámítva a talpat) mindkettőn. Tehát ott nem lehet bőrt cserélni szerény megítélésem szerint, csak max..befoltozni, beragasztani talán. Az is lehet, hogy elküldenek egy bőröshöz.Na mindenesetre thx a sok hsz-t, holnap ajánlási sorrendben végigjárom őket!
-
SirRasor
addikt
Tudja valaki merre van a gyerek ideggyógyászat (neurológia)?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest