Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Íme az új Android Auto!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor idézek tőled:
1. ...Kérdeztem most ezzel viccelnek? Nem, halálosan komoly. ...2. ... lemondtam a régit, újrakötöttem az újat, ugyan mindez kb 20 perc volt ... << ez volt a húsz perc amit írtál
3. ... Erre írják, hogy fényképezzem körbe az autót, és küldjem el a fényképeket. Mivel egy éve ilyen nem volt, 8 napja megkérdeztem tőlük: Az ászf-jük mikortól tartalmazza azt, hogy fényképet kell küldeni?...
4. ... A válasz: a weboldalukon a letölthető dokumentumok között ott van....
5. ... Kérdés: Átnéztem, nem találtam, lenne szíves konkrétan megjelölni, melyik dokumentum, hanyadik oldalán, melyik pont tartalmazza a kérdésemre a válasz? ...
6. ... Erre azt írja, hogy köszönik a megkeresést, a megadott telefonszámomon fognak felhívni. ....
7. ... Visszaírtam, hogy nem kértem semmiféle felhívást, ha mailben kérdeztem, válaszoljanak mailben nyugodtan. ...
8. ...Erre írtak, hogy vegyem tárgytalannak a szerződés felmondásáról szóló mailt, és itt a kötvényem. ...
9. ... Erre írtam, hogy hogy lehet körvényem, ha nem küldtem még fényképet? Még várom a választ, szerintem ők se értik...
Magát a kommunikációs csatornát nem tudom pontosan de elvileg 8*x perc volt mondjuk legyen csak 5 perc / kommunikáció akkor az 40 perc tehát máris 1 óra
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest