- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Fotók, videók mobillal
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adik
őstag
válasz
#24889344 #3437 üzenetére
gusztusmentes.
Más.
ma bejön fazon, egyenesen hozzám rongyol, majd bizalmasan rámnéz (köszönési rituálén épp csak átestünk) ''Csak élvezem egy kicsit a légkondit és szétnézek, nem veszek semmit, baj?''.Jót röhögtem, hát tessék, nézzen szét, élvezze a légkondit!
[Szerkesztve] -
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
#24889344 #3417 üzenetére
Hasonló géppel már találkoztam én is... Igaz ott nem egér sz@r volt ami öklendezésre késztetett.
Bogarak, haj és azonosíthatatlan szőr vagy haj de rengeteg, pók és háló, no meg a bűz ami kijött a gépből... A ''számítógép fehér'' az teljesen barna volt...
Fazonnak mondtam, hogy szorry de ilyen gépekkel sajnos nem tudunk mit kezdeni.
...megjegyzem, nem sértettem meg, hanem eleresztettem azt a szöveget, hogy használt cuccaink nincsenek és így nem tudom tesztelgetni a gépét, hogy melyik alkatrész döglött be. Ami végül is igaz is...
Az a baj, hogy ami nekünk tertmészetes nem biztos, hogy mindenkinek az.
[Szerkesztve] -
ML320
senior tag
válasz
#24889344 #2178 üzenetére
Csúcs ez a szlovák Nod32 szövegezés
Még anno az internet szolgáltatónk megváltoztatta a POP3 és SMTP szervereket. Az internet előfizetők megkapták az értesítést, mit/hol/hogyan állítsanak át. Meg is csinálták, kivéve a kínaiakat... A harmadik behozott kínai Windows Outlook Express beállítása már csak pár pillanat volt. Szegénykék meg csak lestek:
- Tudni kínai?
- NEM!!!
Kb fél év volt, mire leszoktak rólunk. Bejött két kínai. Egyik alig tudott magyarul, a másik még annyira sem. Magyarázd el nekik a domainregisztrációt... Meg a vonalkódolvasók bekonfigurálását...
Meg beviszem a szervízbe a kiszállásról szóló munkalapot. Kolléga néz:
- Most komolyan menjek ki Xu Xio Xai-hoz!?!?!?!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Magisk
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 GAMING Eladó!
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged