- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
-
-
-
qfm
őstag
Ennyi baja volt. Leszedtem egy tiszta oem lemezt, beírtam a kódot és elfogadta. Úgy néz ki, túlságosan átjárhatónak gondoltam az oem, és nem oem verziókat (hitem szerint csak a license módosította volna a verziót, de a valóságban úgy tűnik nem).
Atapi, köszi a válaszaidat.
-
Atapi
senior tag
-
Atapi
senior tag
oem sp3-as telepítővel kellene próbálkozni ügyelve arra, hogy home vagy prof. mondjuk ha régi a gép, akkor lehet próbálkozni régebbi telepítővel is, de sp2 idején volt valamikor serial bővítés [lehet, hogy máskor is, fene tudja], emiatt több sp2-es készlet is volt. az újabb kulcsok meg nyilván nem működnek megfelelően a régi telepítőkkel. nyelv nem számít.
-
mongi
senior tag
-
proof88
addikt
Nem akarok hülyeséget mondani, de ha hasonló az ár, akkor vegyél Win7 Prof-ot, akkor van downgrade jog WinXP Prof-ra, vagy legalábbis tavaly volt ilyesmi. Home is használható céges környezetben természetesen, de vannak bizonyos megkötések. Egyébként tavaly még volt magyar XP (OEM) a Megaram Kft-ben (Baja).
-
GrandeP
addikt
Mivel külön ipar épül rá, így teljesen mindegy h én mit mondok, de én ezt vennem még... egyszerű olcsó, amatőr, belépő szint.
-
GrandeP
addikt
A kérdésre a válasz összetettebb mint gondolnád?!
Géphez csatlakozik a kamera?! Mozgatható legyen? Rögzitsen felvételt?! IP alapon akarod elérni?! stb. stb. stb..
Facsipesz az egy MSN/Skype lenne vagy távoli asztal mód, egy p3-on meg egy labtec vagy noname kamerával...
Minden más, eléggé zsebbe nyúlós...
De persze attól is függ h mennyit költenél rá és mennyire legyen profi?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged