Hirdetés
- iPhone topik
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - Yettel topik
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Google Pixel topik
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából

Új hozzászólás Aktív témák
- 

wolfman
veterán
Gondolom azért van ez, mert a kínai wingcseng settopokat megveszik darabra 300Ft-ért, a minőségibb, TV-kbe dugható kártya meg lenne 1000Ft (persze még a régi tévékhez lehene kötni a mostani STB-okat), de nekik így egységesebb hogy mindenki ezt kösse csak be magának.
Kollégádnak meg tökéletesen igaza van. De nem kell ennyire elszállni, csak ha én veszem már egy 300.000Ft értékű készüléket, akkor se legyen mellette az a gagyiság, hanem legyen is kompatibilis a készülékemmel valami és a tévét irányítsam közvetlen. Vagya jövő tévéiben már csatornaváltás se lesz csak a 4 AV közül lehet majd választani?
 - 

-=RelakS=-
veterán
Kínai kacat?
UPC-nél vagyok, de nekem Philips volt, Cisco van.
Mondjuk annak én is jobban örülnék, ha minden eszközöm, ami ért a DVB-C jelekhez, az saját jogon foghatná is az adást, menthetné, visszajátszhatná, stb.
Csak ugye bizonyos szervezetek félnek, hogy a felhasználó megsérti a szomszédok jogát (
 ), ezzel nagy károkat okozva a kiadóknak. Szerintem ez is oka az STB-knek és a media card-oknak. Ugyebár analóg adásnál nem volt gond, hogy az előfizető csak az előfizetett tartalmat nézze, itt sem kéne, hogy gond legyen. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
 - BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
 - Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
 - Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), ezzel nagy károkat okozva a kiadóknak. Szerintem ez is oka az STB-knek és a media card-oknak. Ugyebár analóg adásnál nem volt gond, hogy az előfizető csak az előfizetett tartalmat nézze, itt sem kéne, hogy gond legyen.