Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
Új hozzászólás Aktív témák
-
stol
addikt
válasz
Brutális eb #11810 üzenetére
Pl ha nekem van egy cégem törzsvásárlóm nem szeretném elveszítni egy minimális összeg miatt.
.Mivel egy 20 forintos telefont megengedhetett volna így jogosan várnám el a meghirdetett áron való átvételt.Ha neked céged lenne, hamar tönkremennél....
Nem engedhetjük meg ebben a helyzetben, hogy akár csak jópofaságból bukóval adjunk el valamit, mert így-is már mínuszban vagyunk hónapok óta.
A válságból nem nyertesként akarunk kijönni, hanem csupán túlélni ezt.
És ehhez nem engedhető meg a beszer áron/bukóval odaadás. -
mongi
senior tag
válasz
Nem gond ha nem leszel a vevőm, van elég
A pékes hasonlatot meg nem értetted, a tegnapi áron nem biztos hogy ma is ugyanannyi ugyanaz
-Viszont itt régi vevő még nincs, 1.5 éve nyitottunk. Aki visszatérő az nem a két szemem miatt fog visszajönni, hanem mert korrekt vagyok velük/megfelelek az elvárásaiknak. Ezt te is beláthatod.
-Az előleget én is csak olyanoktól kérem el akik tök vadidegenek és kell nekik 1000€ értékű cucc.(mellékesen, ha te is benyeltél volna pár "igen komoly vevő vagyok, megrendelem a gépet és baszokelvinni" embert akkor majd másként értékeled ezt a leírásoma, hidd el.)
Nem a pics@ árú ddr2 -es ramot vevő pistiét húzom le, 10% előleggel.
-Ha volt elérhetőség rád (telefon,email, füstjelek amit meglátsz), akkor a bolt f@szsága volt elismerem. -
danih
veterán
válasz
Kegyesen megfeledkezel a "másik" magyar mentalitásról, miszerint elköltöttem nálatok x ezer forintot, ezért húzom le a sliccem is, szolgáljatok ki, mert én vagyok a VEVŐ, és ELVÁROM a kedvezményt.
Az eladó mérlegeli, "megéred-e" a kedvezményt, és ennek tudatában dönt. Nem kell megsértődni, tényleg, mert olyan dolgok lehetnek a háttérben, melyekről esetleg nem tudhatsz (fos nagyker, nagy árverseny, vagy már így is kicsi árrés, millió dolog). -
sasa311
veterán
válasz
Figyelj már egy picit.
Attól, hogy elköltöttél több százezret X év alatt egy számtechboltba attól még nem leszel "régóta nagy összegeket költő törzsvásárló".
A törzsvásárló ott kezdődik, hogy minden hónapban 500 kiló feletti rendeléseket ad le.
Te "csak" egy jó vevő vagy.
Ettől persze jár a tisztelet, de csak az, ami amúgy is járna mindenkinek, aki beesik az utcáról, semmi extra szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Óra topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ukrajnai háború
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest