Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
nincs igazi dizájner szinte sehol...
- az egyik véglet a művész, aki érzelmi alapon fest valamit, de sem a technikai korlátokat/feltételeket, sem a tipográfiát nem ismeri.
- a másik véglet a kóder, akinek a szépérzéke is hiányzik a tipográfiai mellett.A ui és folyamatok tervezése is külön tudomány, de egyre kevésbé látni, hogy erre felkészített szakemberek csinálnák. Ha értelmesen végiggondolnák a folyamatokat, akkor rájönnének, hogy scroll-ba scrollt (pl mobil appokban) vagy mozgatás és kattintási lehetőség kombinálása könnyen használhatatlan lehet (pl touchon a ph friss hozzászólások topic neve mellett). S hogy a funciók felülete könnyen elérhető legyen ott, ahol használni kell őket.
Programozóként én is futottam már rá sokszor arra, hogy vért izzadva tudtam csak egy adott dizájnt megvalósítani... mert nem véletlenül nincs felkészítve valamire például egy mobil felület, hanem mert a rendszer többi részével szembemegy és működésképtelen. De művész csajok szava erősebb a manegereknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- NBA és kosárlabda topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Komplett simrig eladó (igény esetén PC-vel is akár)
- EarFun Air Pro 4 TWS Kék bontott szinte új fülhallgató 2év garanciával eladó
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- AUDEZE Maxwell Wireless Gaming Headset - PlayStation
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest