Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor 400 Pro - gép a képben
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bizony, ez az én "ügyfelem" volt!
Motion_Blur: Rokon gyerek, most mit csináljak vele, harapjam le a fejét? Mondjuk 1 óra után feladtam, és Win reinstall volt. Ami nevelő eszközt szoktam mostanában alkalmazni, az az, hogy hetekig-hónapokig ülök a gépén, mondván, hogy nincs időm, és csak akkor csinálom meg, amikor már neki kellemetlen a telefonálgatás.
Így jobban meggondolja, hogy tönkretegye-e az op rendszert, mert utána megint k. sokáig nem lesz gépe.
Egyszer olvastam be komolyabban rokonnak, amikor egy döglött egeret kellett kivakarnom a gépből, ami több hónapja ott rohadt. Akkor mondtam, hogy ez egyszeri és megismételhetetlen ajándék munka volt. Egyrészről, mert nem igaz, hogy ő nem érezte a szagot, másrészről meg, ezt a munkát ő is elvégezhette volna, ehhez nem kell semmiféle szakértelem, csak gyomor.
kraftxld: Princo, te úristen, ez szitokszó volt a DVD írós időkben! Még egy hasonló tudású lemezzel találkoztam, a rózsaszínű Arita. Már eleve a színe, a haveromnak mondtam is, aki hozta, hogy rózsaszín, WTF???
Lementett parancsikonokhoz is volt már szerencsém. Amikor egy ilyet meglátok, csak annyit szoktam mondani, hogy részvétem az adataidnak. Ha lenne rajtam sapka, azt is levenném ilyenkor. De azért rendes vagyok, és el szoktam magyarázni, hogyan kellett volna Total Commanderben átmásolni az adatokat, és mi az, hogy parancsikon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Metal topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Politika
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest