- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bizony, ez az én "ügyfelem" volt!
Motion_Blur: Rokon gyerek, most mit csináljak vele, harapjam le a fejét? Mondjuk 1 óra után feladtam, és Win reinstall volt. Ami nevelő eszközt szoktam mostanában alkalmazni, az az, hogy hetekig-hónapokig ülök a gépén, mondván, hogy nincs időm, és csak akkor csinálom meg, amikor már neki kellemetlen a telefonálgatás.
Így jobban meggondolja, hogy tönkretegye-e az op rendszert, mert utána megint k. sokáig nem lesz gépe.
Egyszer olvastam be komolyabban rokonnak, amikor egy döglött egeret kellett kivakarnom a gépből, ami több hónapja ott rohadt. Akkor mondtam, hogy ez egyszeri és megismételhetetlen ajándék munka volt. Egyrészről, mert nem igaz, hogy ő nem érezte a szagot, másrészről meg, ezt a munkát ő is elvégezhette volna, ehhez nem kell semmiféle szakértelem, csak gyomor.
kraftxld: Princo, te úristen, ez szitokszó volt a DVD írós időkben! Még egy hasonló tudású lemezzel találkoztam, a rózsaszínű Arita. Már eleve a színe, a haveromnak mondtam is, aki hozta, hogy rózsaszín, WTF???
Lementett parancsikonokhoz is volt már szerencsém. Amikor egy ilyet meglátok, csak annyit szoktam mondani, hogy részvétem az adataidnak. Ha lenne rajtam sapka, azt is levenném ilyenkor. De azért rendes vagyok, és el szoktam magyarázni, hogyan kellett volna Total Commanderben átmásolni az adatokat, és mi az, hogy parancsikon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Filmvilág
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged