- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Proxy2
aktív tag
Nos, VLC-ben nem vagyok profi, így ahhoz nem is szólnék hozzá.
De ha FTP-n eléred a (NAS-t) filmet, akkor azt az XBMC is eléri.
Ha Plex szervert felteszed a NAS-ra (bár ha nem bírja akkor gáz) az mindent szépen elrendez, figyelj rá, hogy azonos, vagy közel egyforma verzió legyen a PMS (Plex Media Server) és a PHT (Plex Home Theater). -
sanchomuzax
aktív tag
Az Android telefonomon a DS File-ban kiválasztom a Syno-n lévő filmet, nyomok egy play-t, és kiválasztok egy DLNA player-t, ami kitolja az LCD TV-re dugott Android mini PC-rea videót. A telefon innentől nem is kell, a TV-n lévő okosító és a Syno között lévő DLNA kapcoslat alapján megy a lejátszás.
Én így szoktam.
-
-
Rick4
félisten
-
poirot
őstag
Bemész a NAS web-es felületére, a bal felső sarokban, az ikonra kattintasz, és a lenyíló menü-ben, az EZ-internet ikonra kattinasz, ami "kézen fogva" végig vezet a konfiguráláson.
Nézd meg a NAS-on lévő címkén van serial, vagy ilyesmi, azt majd kérni fogja, meg tudnod kell megadnod router belépési jelszavát, és ha szerencséd van a listán rajta lesz a routered, akkor nagyon szépen beállítja, és beregisztrál a
https://myds.synology.com/support/register.php?lang=enu
a synology szerverére.
A dyndns.com ha jól tudom, most már fizetős lett.
Ha regisztráltál a synology-forum.hu-n, akkor az alábbi leírásban szépen benne van.
http://synology-forum.hu/?oldal=cikk&id=116
-
Parson
addikt
Keress rá a 'port forwarding' és a 'DynDNS' kifejezésekre. Egyszerűen kivülről kell láthatóvá tenned a NAS-t és azon belül amit szeretnél.
DynDNS adni fog neked egy külső cimet
Prot forwarding pedig egy szálat ami bevezet az internetről a belső hálozatodon belül a NAS-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós kamerák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest