- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
válasz
SanyiSay #19284 üzenetére
Köszi neked is és eric.cartman-nak is.
Akkor még átgondolom hogyan legyen,de egyenlőre emiatt nem veszek másik NAS-t,vezsek egy külső hdd amire mennek a 3d iso-k a többi meg a NAS-ra ahogyan eddig és megoldva a problem.
Ha már végképp nem lesz elég ez a NAS akkor majd megfontolom a cserét...Az usb2-es vinyók sebessége elégnek kell hogy legyen a bd 3d iso-k lejátszásához a mederer x600-al,igaz?
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz
SanyiSay #18930 üzenetére
ha nincs kritikus biztonsági frissítés, én általában ki is szoktam várni, hogy kijöjjön az update 3/4 és akkor frissítek. már csak azért is, mert első nap úgysincs boot image
ok, azt nem tettem hozzá, hogy otthoni környezetben. bizniszben jó lehet tesztelni a végleges átállás előtt, de otthonra ilyen inception jellegű történet.
amúgy ha resteled, az assistanttel nem lehet felölteni egy régebbi verziót manuálisan, ha megvan a PAT file? Xpenologyval működik.
-
Patice
Topikgazda
válasz
SanyiSay #18913 üzenetére
Hát igen, a virtualizáláshoz olyan proci kell, ami támogatja is hardveresen. Az új ARM-os procik nem tudom hogy állnak ezzel, talán már támogatják, de vannak kétségeim.
De pl. a legújabb vasak között van Intel Braswell procis is (DS716+ - N3150 proci), na azok biztosan fogják vinni a Virtual DSM-et, meg a Docker DSM-et is.
-
zozy84
senior tag
válasz
SanyiSay #15950 üzenetére
Elindítottam próbából az EZ-Internet varázslót. A "Hálózati környezet ellenőrzése" -nél hibát jelez. (piros háromszög)
Meg, hogy "nem található UPnP-rendszerű adatútválasztó."
Utána be kellene állítanom a routerem modelljét de nincs a listán. ( TP-Link WR542G. Csak az 541G van fent a listán) -
válasz
SanyiSay #15761 üzenetére
Nem egészen úgy kezeli - fix néven, egyetlen share-ként oszt meg egy USB HDD-t. Onnantól már olyan, mintha egy normál share lenne. Emlékeim szerint az USB-s HDD-knek is tud sleep parancsot küldeni, de ennek utána kell nézzek.
NTFS-t kezel az USB-s HDD-k esetén, de a belsőt mindenképpen formázza (kivéve persze, ha már eleve DSM van rajta).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Sorozatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Assassin's Creed Odyssey
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- További aktív témák...
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest