- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
IT user
tag
válasz
TayRol #38422 üzenetére
Nem használok Photo Station-t, de amit leírtál nekem jónak tűnik. PS-ben nincs engedélyezve senkinek, ezért nem is tudod állítani. Legalábbis én így értelmezem.
Próbálj bejelentkezni az új user adataival és nézd meg, hogy van-e joga a PS-hez.Az adminnak meg azért nem lehet, mert neki mindenképp van hozzá joga.
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
válasz
TayRol #30070 üzenetére
Jaaj ne..ugyan ez a menü rendszered neked is. Ez katasztrófa
sony tv topicban anno írtam erről.
Én emby szervert telepítettem a nasra, azzal működik a sony tv-n minden."Open the Opera TV store on your device and search for the app "UrlLoader".
Install it
Navigate to "My Apps" and run the UrlLoader app
Enter "http://tv.emby.media" and hit "Go"Persze az embyt telepíteni kell előtte a nasra valamint konfigurálni. Hajrá! Jó munkát :-)
-
Csabee.
nagyúr
válasz
TayRol #30068 üzenetére
Ds videot nem tudod letölteni a tv-dre? Ha igen tedd meg és a nason is szintén. Filmezésre az kényelmesebb szerintem.
Érdekes amit írsz, ilyen problémával nem találkoztam. Tesómnak van sony tv-je messze elmarad a samsung tv-ktől de még az lg-től is. Én csak szívtam vele. De dlna-n a filmeket látja. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest