- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bosa
tag
válasz
poli27 #15327 üzenetére
szerk. időm lejárt egyébként ha berbatov2-nak megy a 115j-n egy magos 800MHz 256 MB rammal 11MB/sec akkor nálad a dupla olyan hardverrel nem hiszem hogy nem menne.... Szóval inkább a neted vagy hálózati beállításod lesz a ludas nem a nas.
szerk.:
az hogy ds vagy tm szinte mindegy mert a ds is tm alapra épül. Remélem sikerrel jársz és a qnap be fog válni igaz elméletileg az nincs ilyen kiforott mint a syno. -
bosa
tag
válasz
poli27 #15327 üzenetére
Azért az a Marvell armada 2 mag 800MHz nem egy erőmű, pl a leírásából:
• 32 KB-instruction/data (4-way) set associative L1 cache per core
• 256 KB shared and unified 16-way set associative L2 cacheellenben egy rendes cpu ami a mostaniak közül L2 cache legalább 2MB....
számítási kapacitásokról nem is beszélve, főként úgy hogy közben azért a töbi folyamatra is kell az a hardver. Az 5 évvel ezelőtti telefonod ki tudta használni a 240-es netedet fullon folyamatosan?A másik dolog hogy nem tudom Te használtál e annó asztali pc-t ilyen sebességű proceszorral de azért azon még win 98 futott ms-dossal... xp elég neccesen ment rajta... nem hiszem hogy azokkal ment volna egyáltalán a 60Mbit is....
-
zoltan6
addikt
válasz
poli27 #15315 üzenetére
ez ennyit tud,500/100-as nettel sem tud többet,átlag 2-3Mb/s-al szokott jönni nekem,talán egyszer láttam felmenni 10M/s-ra valami linuxot szedtem.le van korlátozva,de nem csak a torrent,akármit töltesz a download stationnal nem lesz gyorsabb.
ja most látom transmissionnal töltöd,de tökmindegy mert a download station is transnission motort használ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest