Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lyzzard
aktív tag
pont ez a bajom, hogy egy helyen lett véve egy Samsung vinyóval, ami meghalt 2 hét alatt még nyáron, és a cuccok valahol Sárospatakon lettek vásárolva, én meg Budapesti vagyok...ne kérdezzétek, hogyan
szal azzal is két hónapig szenvedtünk, Samsung, az eladó, meg én, ráadásul Sulinetes, szal nemtom...meg ez egy monitor...ha akarjátok küldök képet, milyen, csak sajnos mobillal van csinálva...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Revolut
- Tőzsde és gazdaság
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Dell U3423WE 4K ívelt monitor
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- 32" Samsung Odyssey G6 240Hz VA smart monitor garanciával
- SAMSUNG (LS49DG934SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
szal azzal is két hónapig szenvedtünk, Samsung, az eladó, meg én, ráadásul Sulinetes, szal nemtom...meg ez egy monitor...ha akarjátok küldök képet, milyen, csak sajnos mobillal van csinálva...