- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
Új hozzászólás Aktív témák
-
realmikiller
csendes tag
CSÖVI!
Az én drágaszágom is ezt csinálja. De nekem már ezt a legelején is elkezdte, amikor kb. 1 éve megvettem. Vissza is vittem, ahogy észrevettem, a boltban pedig pár nap múlva visszaadták, hogy ennek biza semmi baja. Ők megnézték rajta a MATRIX-ot, és nekik nem jött elő. Azért én még kb. 1 hétig náluk hagytam, de nem tettek vele semmit, csak annyit mondtak, hogy ez jó, semmi baja. Egyik ismerősöm SAMSUNG SyncMaster 793- mat vett, neki is ott van a csík, én láttam. Én már hozzászoktam ehhez, mert a képe viszont COOL (igazából csak tök sötétben látszik, mikor a szobámban egy lámpa sem ég. -
lyzzard
aktív tag
Huhh, mindim, fél év körüli a moncsi..augusztusi...télleg szép a képe, de minden gépen más rendszerek alatt is ezt nyomatja...amugy van egy forumtéma, valami barna csikokkal, asszem monitor csikozodása vagy ilyasmi a neve..én is most vettem észre...ott már régota hajkurásszák ezt a kérdést...amugy Szlovák gyártmány, és szerintem magyar képcső van benne...de.mondom, addig van a hiba, amug meg nem pofozom az oldalát...szal a kábel kizárva..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jövedelem
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- SAMSUNG Odyssey 49" OLED G9 LS49DG950SUXDU monitor - 240hz
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD - pár fekete pötty a panelben - HDMI - asztalra csavarozható!
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / FreeSync!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest