- Nem lesz Xiaomi 16
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Sajnálattal hallom a panaszokat
Jómagam egy SyncMaster 793MB tulajdonosa vagyok már valamivel több, mint egy éve, de semmi hasonlóval nem találkoztam ( kopp-kopp ).
Az egyik ismerősöm egy 795MB-t használ kb egy éve, de még Ő sem panaszkodott rá.
Ahogy így leírjátok a tüneteket típushibának tűnik a dolog
Szörnyű, hogy a Samsung hagyta így kifutni a termékét - pedig egy nagyon jó kis monitor ( lenne ); tűéles képe van ( na jó, egy TFT élesebb ) és szépek a színek.
Szóval részvétem -
Velocity
aktív tag
khm... nos a helyzet a következő... elegem lett, visszavittem garra, fel is vették, mondták hogy 2 hét míg megcsinálják, mondtam hogy cseréljék ki, mondták hogy nyugi, meg lesz csinálva... közben kibuliztam egy kölcsönmonitort, amivel persze nem értem semmit, egy nagyon régi, nagyon rossz 14''ost, szóval utána 2 napig monitor után jártam... aztán kész lett, el is hoztam, összeraktam és csodák csodája gyönyörűen ment... meg is maradt ez az állapot vagy másfél hónapig, amikoris megint jelentkezett a hiba (gondolhatjátok, hogy az első jelentkezéskor majdnem megállt a szivem)... sajnos ami még rosszabbul esett nekem, az az hogy, mostmár nem csak részenként látni a csíkokat, hanem az egész képernyőn, és semmilyen fizikai behatásra nem szűnik meg a dolog, teljesen magától jön elő, és jóesetben el is tűnik olyan félóra-óránkét pár felhőtlen percre... de aztán vissza is jön a hiba! ki-be kapcsolásra sem reagens a hiba, legalábbis az esetek 95%ban nem, a maradék 5% meg megmarad boldog pillanatnak, mert az is max pár percig tart... próbálgattam már mindent, egész napra kikapcsolva és kihúzva hagytam a monitort, nem lett változás, ACDSee-ben teljes képernyőn pörgettem egyszínű piros, kék, zöld, sárga stb színű képeket, hátha egy kis testedzés segít, nem lett változás... windows bootolásakor is látni a mocskokat, driver-t nem találtam frisebbet, csak az 1.0ásat, azért újraraktam, szintén nem lett jobb...
1280*1024ben használom 75Hz-ne, ettől kisebbeken is próbáltam (1024*768, 800*600) de nem volt változás... ha megint elviszem garra, 2-3hétig még ennyi monitorom sem lesz, tekintve hogy itt az újév meg az ünnepek, az első hetekben senki sem szeret dolgozni...
volt olyan hogy a MB kapcsolgatására visszaált, de idővel erre is immunis lett a majom... eladni csak gyér áron lehetne, azt is csak úgy ha előtte frissen jött ki a szervízből! Viszont ha pénzt adok egy új monitorért akkor már jó lenne egy 17es vagy 19es LCD, ugyebár monitort nem egy évre veszi az ember, de arra jelenleg így karácsony után nincs kredit, ergo marad ez... akinek sikerült megoldania a problémát, vagy legalább részben tünetmentessé tennie, az írja le hogy csinálta, de bíztató szavakat is szívesen fogadok...
SOHA TÖBBÉ SAMSUNGOT!!!
[Szerkesztve] -
Velocity
aktív tag
nekem egyre gyakrabban csinálja és nem tudom megszokni! A monitor erősen fejlődik, eleinte pici kocogtatás kellett nek, utána már szaxerű oldalbaverés... mostanra már mindenre immunis, néha magát a képernyőt ütöm meg, akkor helyrejön (kb 5 mp-ig) bár most nem csinálta kb 10 perce
egyébként cseppet furcsa, hogy a samsung ilyet megenged magának! mikor felhívtam a szervizet, hogy mi a hiba oka, aszonták, ők ilyet még soha nem tapasztaltak, de még csak nem is hallottak róla... ilyet! azon gondolkoztam, felveszem kamerára, hogy mit csinál, és azzal fogok bemenni a szervízbe, hogy cseréljék, ki, mert ha nekem is azt mondják, hogy a monitornak semmi baja napok-hetek után akkor lehidalok... szerintetek ez jó megoldás? pl mondjuk ha vágás nélkül felveszem a hátulján lévő sorozatszámot is, meg ilyenek... hmm?
samsung sux -
realmikiller
csendes tag
CSÖVI!
Az én drágaszágom is ezt csinálja. De nekem már ezt a legelején is elkezdte, amikor kb. 1 éve megvettem. Vissza is vittem, ahogy észrevettem, a boltban pedig pár nap múlva visszaadták, hogy ennek biza semmi baja. Ők megnézték rajta a MATRIX-ot, és nekik nem jött elő. Azért én még kb. 1 hétig náluk hagytam, de nem tettek vele semmit, csak annyit mondtak, hogy ez jó, semmi baja. Egyik ismerősöm SAMSUNG SyncMaster 793- mat vett, neki is ott van a csík, én láttam. Én már hozzászoktam ehhez, mert a képe viszont COOL (igazából csak tök sötétben látszik, mikor a szobámban egy lámpa sem ég. -
Zolee11
senior tag
Hali kedves bajtárs.
Nekem is pont ez jött elő kb. 2 hónapja. Fél éves volt a monitor. Egy hete végleg meghalt. Tehát szervízben van.
Nekem nagyon ritkán csinálta 2-3 másodpercig majd abbahagyta. Egyszer bekapcsoltam és végleg eltünt a kép egy kis égett nyáklapszag kíséretében.
Szerintem ez vár rád is csak idő kérdése. -
lyzzard
aktív tag
a hiba megszűnt...nemtudom hogyan, de eltűntek a csíkok... helyette, ohgy ne legyen tökéletes a cucc, megtört a kábelem a csatlakozónál...állitólag nagyon gyenge, erősités nélküli vékonyszálas monitorkábelt használnak, ami elég gyorsan meg tud sérülni..ami be is következett..szal cumi...
-
Velocity
aktív tag
válasz
Alessandro #29 üzenetére
jó neked, nekem meg akkor kezdi el csinálni mikor már be van melegedve...
biztos átküldöd hozzám a bajt -
Alessandro
csendes tag
Nekem még anno ezt mondták,és ez a legvalószínübb is, mivel az itteni konnektornak nem valami túl jó a földelése, és amikor elvittem haverhoz Lan-partyra, akkor meg 2 nap alatt sehogysem tudtam kicsalni belőle, de itthon meg minden nap legalább 1x csinálja (mostmár).
De ebben az a legérdekesebb, hogy ezt az egészet csak kb addig csinálja (nem folyamatosan) amíg be nem melegszik, utána (hiába van estig bekapcsolva a gép) már semmi baja. -
lyzzard
aktív tag
válasz
Alessandro #27 üzenetére
szal szted ha földelt aljzatba nyomom a moncsit, akkor lehet, hogy elmúlik? jólenne...
-
Velocity
aktív tag
válasz
Alessandro #25 üzenetére
Úristen! Megnéztem a honlapotokat...
-
Alessandro
csendes tag
Nekem is ezt csinálja a monitorom (17'' Samtron 78DF), és én se tudom hogy mi lehet a hiba. Mert van úgy hogy napokig, sőt hetekid nem csinálja, de valamikor naponta többször is. Ütögetni nem szoktam, mivel elég hamar elmúlik. Én olyat hallottam (olvastam), valahol, hogy ez a monitor földelésével van (valahogyan) kapcsolatban.
-
Lobonc
tag
lyzzard: hát most 23 ason van nekem.. sajno a lanchidas megoldas nem az igazi a problemara.
Velocity:az a baj hogy nekem is egyre erosebben kell utni es egyre nagyobb teruleten csinalja eloszor csak moncsi feleig mostmar egesz kepernyon... garit mint irtam is fenn sajnos csak rosszat hallotam az ijen hibak gariztatasarolamugy nekem is elso moncsim ami csinalja.. de ha nem csinalja imadom mert kurva jo a kepe(nekem teccik)
lob -
Velocity
aktív tag
nekem is ezt csinálja! Az a baj, hogy qrva zavazó tud lenni, de csak bizonyos felületeken látható! Pl ha megy a photoshop, és elkezdi csinálni, Explorer alatt már nem csinálja, meg ilyesmi! Nekem is meg kellett kocogtatni az oldalát és elmúlt, mostanra már ott tartok, hogy akkorát oda kell neki verni, hogy azt hiszem leesik a monitor! Garra meg hiába viszem, mi a f*szt csináljak, ha ott állunk a boltba fél napja és nem jelentkezik a hiba? Utána meg hurcolják ide-oda, babrálják-szerelgessék, aztán a végén lesz belőle egy rakás hulladék! Hallottam valakitől, hogy vidkaridriver a hibás, feltettem a legfrissebb detonatort, és utánna kb egy 3-4 napig semmi baja nem volt! Nem nagyon értem mi lehet a hiba forrása! A 17'' Samtron soha nem csinált ilyet 3 éven keresztül
-
Lobonc
tag
Hát sajna lehet hogy tipushiba lesz!
4 honapja van ijen monitorom 1 honap ok!
utana a monitor jobb szeletol kb felkepernyoig csikozodas par masodperc elmult napi 1-2
mostmeg mar egesz kepernyore kiterjed es van hogy percekig... ha megutogetem a monitor tetejet erzessel akkor megjavul...
lusta vagyok gariztatni mig nem allandosul meg sok helyen olvastam hogy szivoznak a monitorgarikkal
lob -
ABnormal
őstag
remélem ez nem tipushiba,mert kb egy hete van ilyen moncsim...
-
lyzzard
aktív tag
pont ez a bajom, hogy egy helyen lett véve egy Samsung vinyóval, ami meghalt 2 hét alatt még nyáron, és a cuccok valahol Sárospatakon lettek vásárolva, én meg Budapesti vagyok...ne kérdezzétek, hogyan
szal azzal is két hónapig szenvedtünk, Samsung, az eladó, meg én, ráadásul Sulinetes, szal nemtom...meg ez egy monitor...ha akarjátok küldök képet, milyen, csak sajnos mobillal van csinálva...
-
lyzzard
aktív tag
Huhh, mindim, fél év körüli a moncsi..augusztusi...télleg szép a képe, de minden gépen más rendszerek alatt is ezt nyomatja...amugy van egy forumtéma, valami barna csikokkal, asszem monitor csikozodása vagy ilyasmi a neve..én is most vettem észre...ott már régota hajkurásszák ezt a kérdést...amugy Szlovák gyártmány, és szerintem magyar képcső van benne...de.mondom, addig van a hiba, amug meg nem pofozom az oldalát...szal a kábel kizárva..
-
lyzzard
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Fél éve jutottam hozzá egy új moncsihoz...minden szép volt, bár húztam néhány dolog miatt a számat, de a frissitési cuccai, meg a felbontás, meg maga a kép kárpótólt mindenért...olyan másfél hónapja jelentkezett először egy olyan problémám, hogy !!!csak a windows felületén!!! és csak fehér háttér alatt oldalról vastag szürke vibáló csikok ugrottak elő....és az egérrel együtt mozogtak! ha megnyitottam egy vidót, eltűntek...ha bezártam megint ot voltak...ha kis ablakban ment, akkor körülötte eltűnt, de máshjol ott van...ha ráütük az oldalára, eltűnnek a kis mocskok...tökk videokártyával, és több géppel próbáltam..ugyanaz...az a baj, hogy 250km-ről jött sulinetes cucc, és csak ritkán(naponta max 3szor) villan be a dolog...mi lehet a baja?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest