- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Csak egy javaslat: én xvidet használok, tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés
Ha nem akarok sokat rontani a videón, akkor 2lépésben, és általában a Cinema Plus Pal-féle módszerrel tömörítek. A második lépés beállításakor van egy kalkulátor is, amivel egész pontosan ki lehet számolni a tömörítés mértékét. 800kbps alá nem nagyon érdemes menni, mert onnan már kezd eléggé romlani a minőség. 900-950kbps fölött szinte már semmilyen észrevehető romlás nem tapasztalható. Egy lépésben 1000-1200alá menni sem tanácsos, ettől függetlenül, ebben az esetben a gyors jelenetek szinte mindíg blokkosodni fognak.
Még egy javaslat: én a hangot mindíg külön tömörítem és a végén, csapom a videóhoz. Egy célprogival sokkal jobb minőséget érhetsz el.
A fenti számok jellemzően 608x368 és akörüli méretekre vonatkoznak. Kisebbnél(pl.:352x288) lehet elég lenne 600-800kbps is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest