- iPhone topik
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iOS alkalmazások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz Fall-N #241105 üzenetére
Nem írtam olyat, hogy nincs rá szükség, annyit írtam, hogy elvoltak anélkül is és valóban. Én ezért nem szeretem az automata órákat, mert nálam is sok esetben megállt.
Az ár kérdésében meg maradjunk annyiban, hogy teljesen mindegy hol él az ember, 1,5 - 2 szeres árat sehol nem fizetnek valamiért, ha nem kell nekik.Abban nincs vita, hogy a Seiko hírnevét, nem a Grand Seiko, vagy a 6r szerkezet adta, az elmúlt 25 évben, nem véletlenül az SKX lett az az óra, ami az egyik, ha nem a legjobban megtolta a Seiko szekerét (népszerűségben biztos). Pedig, hát a lesajnált 7s szerkezet volt benne.
Szerintem ez pedig nem magyarázat, hogy mindenki emel, akkor emeljünk mi is.Én is elgondolkodtam hogy Seiko-t veszek, csak hát Quartz-ot vennék, abban meg alsó kategóriában a Casio, és a Citizen többet nyújt, a középkategóriában pedig a svájciak verik meg. igen ott a Solar, de azért ott kicsit kevés a kínálat, a Casio, Citizenhez képest. Az elemes óráik ,meg hát...
Pont most nézegettem filléres elemárakkal preci szerkezeteket adnak 90 - 100 hónapos járástartalékkal, a svájciak. (Persze meg kell nézni mit vesz az ember, mert szerkezete válogatja)
Az F9 meg picit drágácska. Pláne úgy, hogy 3 év elemélettartammal rendelkezik. Szóval szerintem a Seiko most lemaradt picit. Persze ez az én véleményem.
Sajnos hozzászoktam, hogy csak 8 - 10 évente viszem a quartz óráimat elemcserére. Más esetben csak akkor ha lemerül, de ugye egy pl 5600, f91-w, vagy g9000 is elmegy 6 - 8 évig, ha nincs ébresztő, és nem világit az óra. Sajnos a mutatós quartzoktól is elvárom ezt. Ezért vettem Citizent, és Casiot ebből a kategóriából.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs