- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
driv4r
aktív tag
válasz
r6man123 #261234 üzenetére
Szia, nem ismerem, de megnéztem az oldalt, ÁSZF és egyéb doksik szerint Svédországban szabályosan bejegyzett, ottani székhellyel rendelkező cég. Hatályos uniós szabályozás szerint világosan jelzi fogyasztó elállási jogát, jótállási feltételeket, de pl. a fogyasztói panasz- és egyéb jogérvényesítési kérdésekben nem túl bőbeszédű, de teljesen rendben van, ezek standard szövegek.*
Ezt csak azért írom, ha esetleg az oldal hitelessége volt aggályos. A konkrét óra fazonra nekem bejön, az aranyozás lehet gyenge pont hosszútávon.
* (Abban pl. a sokat emlegetett timestore makulátlan, az ingyenreklám miatt imént megnéztem, teljesen korrekt, megnyugtató, feltünteti irányadó uniós és a tagállami szabályokat, konkrét jogszabályhelyek megjelölésével, kijelöli a Budapesti Békéltető Testületet, mint mediátort, stb stb. Egy dologba tudnék belekötni, de az technikai és nem megfelelési kérdés, a hosszú - hosszú szöveg legvégén van egy önmagára mint PDF formátumra mutató link, az 404.) -
mrbego
aktív tag
válasz
r6man123 #251586 üzenetére
A Seiko kollekciójában van szerintem több hasonló stílusú óra. Bár a 150e ft árkategóriában szerintem nem sok automata van, inkább a kvarc a jellemző.
Pár hasonló dizájn:
[link]
[link]
[link]
[link]
Ez utóbbin nincs ugyan tachymeter skála, de 150e Ft környékén én most lehet ezt venném, főleg mert egy olyan dobozos kivitel amiben van plusz szíj is.De szerintem ha elkezded böngészni az órás webáruházakat, akkor majd megtalálod a neked tetszőt.
-
Flex77
csendes tag
válasz
r6man123 #251586 üzenetére
Esetleg a kvarc verzója 300 angol fontért ebay-ről.
-
ricsik
őstag
válasz
r6man123 #249710 üzenetére
Ha sosem hordtál órát, akkor mért két órával akarod kipróbálni, hogy hosszútávon tudsz, vagy akarsz e egyáltalán órát hordani? Egy nem elég a próbára?
A titok abban rejlik, hogy hordani kell. Sokáig. Aztán az ember megszokja. Aztán majd hiányzik ha nincs rajtad. Így működnek ezek.
Vedd meg azt a Citizent, ha az tetszik és próbáld ki milyen órát hordani.
Ha fél év múlva is minden nap hordod, akkor vegyél másodiknak egy drágábbat. Addig felesleges szvsz. -
SOAD19
addikt
válasz
r6man123 #249710 üzenetére
Megspórolok Neked egy kis pénzt. Nyugodtan lépj feljebb, hidd el tudod majd hordani, bízz bennem.
De, igazából nem is értem mire értetted. Hogy nem lesz kényelmes, zavar, hogy valami van a csuklódon? Lehet inkább egy használt minőségibb, újszerű órát vennék a helyedben, ami tetszik. Így ha mégse vállna be az órázás (erősen kétlem), akkor kisebb lesz a bukó.
Amúgy este vettem egy nagy hibát, amit elkövettek a Dan Henry-nél az 1975-ös esetében. A lünettán nem lume-os a háromszög (vagy nincs benne lume pötty, pip). El is ment tőle a kedvem, megkönnyebbültem.Illetve még egy jó tanács. Ha már több órát is akarsz venni, akkor az egyik olyan legyen, amit inghez is fel tudsz venni. Mert ha elkezdesz órát hordani, akkor nyáron lesz egy szép fehér csík a csuklódon a barnulás miatt. Az általad linkeltek közül mindegyik elég sportos, inghez már neccesek, és a fehér csík miatt a csuklódon nem túl esztétikus óra nélkül megjelenni.
Igaz már nyár vége van, úgyhogy jövő nyárig nem érvényes amit írtam, elég lesz jövő tavasszal venni valami olyan órát, ami még inghez is elmegy.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Bluering Libra irodai forgószék
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest