- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
unyadavid #259930 üzenetére
Mivel 80 ezerért beszerezhető, 70-től indulnék lefelé, állapottól függően. Facebook órás csoportokban hirdetném, hardverapróra is felteheted, esetleg jófogás...
Szerk.: Ja, már hirdeted hardveraprón, marketplace-en is... akkor miről beszélünk?
Ugyanitt mosógép eladó... -
zolikaDB
veterán
-
zolikaDB
veterán
válasz
unyadavid #252679 üzenetére
Tobb opcio van:
- Citizentol gyari, durvan 150-160€
- Ebayrol gyari, 120€ kb
- Long Island Watches, USA, 60$, asszem tomor szemes, epp out of stock, de sokan dicserik, a vegszem sarkainak radiusza passzol
- aliexpress, vegszemek lemezbol vannak, eleg jo az ivük, de a sarkok radiusza akit zavar, annak meg kell igazitani...
Ez 15-20$-ba faj, ami amugy elfogadhato minoseg.
En ezt valasztottam, megigazitani meg tudom, van hozza szerszamom. -
seiko
senior tag
válasz
unyadavid #4284 üzenetére
egy antik óra teljes felújítása csak akkor jöhet szóba, ha maga az óra vagy nagyon értékes, vagy érzelmileg kötődsz hozzá.
esetedben ez utóbbi.
ha a tok és a számlap szép, akkor magának a szerkezetnek a rendbetétele pár ezer Forint.
ha a tokot és neadjisten a számlapot is renoválni kell, akkor ez az összeg akár húszezer, vagy még több is lehet.
én két órást ajánlok a figyelmedbe, mindketten jól dolgoznak:http://www.ora.bolt.hu/rest.php
http://orasmester.hu/index.html
-
Veron
addikt
válasz
unyadavid #3700 üzenetére
persze, egyéni ízlés nyilván, csak gondoltam megmutatom nektek.
az igazsághoz tartozik, hogy a bőrszíjasokból kivétel nélkül vannak fémszíjas verziók is.
egy órát kihagytam azonban. múlt héten a Seiko boltban láttam egy Pulsar PF-3051 típusú, fekete számlapos, kronográfos, fémcsatos darabot. de rákeresve, egyszerűen nem találom neten. még a Pulsar honlapján sem, így nem tudom megnézegetni az adatait, de még a képét sem. pedig betenném a kalapba, árban a Junkers és a Certina között helyezkedett el félúton. -
seiko
senior tag
válasz
unyadavid #3080 üzenetére
az nem baj ha csak tokoznak, de ők leginkább nem svájci szerkezeteket használnak.
szép, látványos tokokba filléres japán szerkezetek, ásványi üveggel fedve.
nekem ez már kicsit kevés.
minimum svájci szerkezet, és zafír az elvárásom egy sportóránál.
másnak biztosan más a véleménye. :-))))
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest