- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
dilajoska1 #50472 üzenetére
köszi, de ezek nagyon sportos órák
nem igazán elegánsat keresek, de nem is kifejezetten sport órát, hanem a kettő közé
ez tetszene másik szíjjal
http://casio-watch.hu/produkty/casio-g-shock/g-shock/dw-5600bb-1
-
stellaz
veterán
válasz
jookomak #50469 üzenetére
csak melóba járok vele, hegyre nem vinnék órát
én sem gondoltam volna, egy mutatós swatch-ot szerettem volna, mikor ajánlott az eladó egy automatát, de arra mondtam, hogy bringázáshoz azt tuti nem, erre mondta, hogy a simát se
ma pedig direkt rákérdeztem a casio szakboltban és a szervizes mondta, hogy bringázáshoz még g-shockot sem
tény, hogy az óra rohadtul tud rázkódni a csuklómon, de annyira, hogy a csukló csontomat megnyomja a fém óra
-
stellaz
veterán
válasz
dilajoska1 #50468 üzenetére
ez nagyon rút
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
Kerékpározok minden nap, ezért két óra boltban is lebeszéltek a mutatós órákról (még a mutatós casio g-shockot sem ajánlották). Tehát digitális órát keresek és mindenképpen szilikon, kaucsuk, esetleg szövet szíjjal. Nem kifejezetten sport órát keresek, hanem napi használatút.
Viszont casioból nincs ami megfelelne, mert az az egy ami tetszene, az egy g-shock és nem lehet rá másik szíjat tenni, de a műanyag szíj nem kényelmes.
Esetleg van még olyan óramárka, amit érdemes lehet megnézni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest