- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
válasz
entropy #67403 üzenetére
használtakat is érdemes lehet nézni.
ez még vámmal, áfával se lett volna rossz áron... -
Laci0808
csendes tag
válasz
entropy #67399 üzenetére
Nekem az a véleményen, hogy imádom
Tudom, hogy ez nem volt túl szakmai, de én már több hete keringek a Hamilton-ok körül (ezért vettem egy Steinhartot), ezt a Khaki auto-t is néztem, csak acél házzal és bőr/fém szíjjal.
A szerkezetre sem fognak rosszat írni, bár biztosan van tőle jobb is, de az eddig összeszedett szakértői vélemények alapján komoly és megbízható werk. -
apholyon
aktív tag
válasz
entropy #67345 üzenetére
Látod ezen sokat gondolkodtam... alapvetõen én is mechanikusra gondoltam, de igazság szerint a kvarc sem tetszik sokkal kevésbé. Egyébként néztem az Orient órákat, pont az általad linkelt oldalon... nem rosszak, ott is a klasszikus irányzat jött be (classic/simphony). Az árlimit kb. 100k. Pár hónapon belül veszek egy drágábbat, egyelõre õ a szerelmem (pedig nem ragaszkodok a Tissot-hoz)
:
[link]
De persze ennél a kategóriánál is szívesen fogadom a véleményeket! -
von toth
tag
válasz
entropy #67316 üzenetére
1. Különleges alkalomra készült (pl Olimpia, 150 éves évforduló)
2. Műszakilag érdekes és/vagy kevés készült belőle (meghatározott példányszám)
3. Signature modell vagy custom shop
4. Drága anyagokból, vagy különleges technológiával készült
5. Valamiért úttörő
Nagyjából ennyi, de a többiek még talán hozzátesznek valamit.
-
teratti
senior tag
válasz
entropy #67274 üzenetére
Ezt vette. És lehet, hogy eladósorba kerül....
-
Skimaster
senior tag
válasz
entropy #67044 üzenetére
Nekem januárban érkezik az órám, abban 9015 ös szerkezet lesz,amit olvastam róla az engem meggyőzött.... Külföldi oldalakon is dicsérik, szerviz simán megoldott.... Én bevállaltam....Szerintem nem fogok csalódni. 42 óra járástartalék, hack szerkezet,dátumos, a 2824 és a 2892 közé taksálják, kézzel is húzható, 24 köves...
-
apholyon
aktív tag
válasz
entropy #67044 üzenetére
Csak annyit füznék hozzá, hogy jómagam is óravásárlás elõtt állok és megakadt a szemem a Graf Zeppelineken is. Kicsit utánaolvastam és az anyavállalatnak (pointtec) és a csoportnak jó híre van, a Zeppelin órák pedig gyönyörüek. Az egyetlen ellenérv, hogy friss cég, kevés tapasztalatról hallani/olvasni. Holnap ha nem telóról leszek linkelek még pár itthon kevésbé ismert, hasonló márkát, ami megfizethetõ.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
entropy #67037 üzenetére
Werkekhez nem konyítok cseppet sem, annyit viszont látok hogy Zeppelin, Junkers egy kutya, mindkettő a point tec gmbh márkája. Fogalmam sincs milyen minőséget képviselnek, egy nagy előnyük van számomra hogy a junghans utan ők az egyetlenek akik elérhető áron nyújtanak ebben a stílusban órát, bár nem tervezem egyik vételét sem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
entropy #67028 üzenetére
http://www.steinhartwatches.de
Azért egy ilyen Junkers-t nem rugnék ki az ágyamból, és nem 500k mint a Junghans, hanem csak 130.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest