- Mindenki Z Fold7-et akar
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
djeperto #202191 üzenetére
Attól, hogy +25 másodpercet összeszedett, attól nem lesz rosszabb, csak rosszul volt behangolva. Feltéve, hogy stabilan tartotta az a +25-öt.
Egyéb:
Korábban szóba kerültek ezek az elasztikus, francia "military" szíjak. Próbálta már valaki? Mármint nyilván próbálta valaki, de a jelenlévők közül gondolom. -
-
Deskdiver
senior tag
válasz
djeperto #202154 üzenetére
Sajnos nem túl sok nagy felbontású fotót találtam a szerkezetről ami benne van. Van azért pár furcsaság ami arra enged következtetni, hogy klón werk-el van dolgunk. Az első ugye az ára. Tekintve ,hogy egy eredeti szerkezet már $250 körül mozog. (Nagyobb tételben nem tudom mennyi lehet.) Eleve szokatlan párosítás az Etachoc és a Glucydur billegő. Mivel az egyik az alsó kategóriára jellemző a másik a felsőre. Illetve mintha az ütésbiztositás kőfoglalata körül hiányozna az eredeti ETA-nál látható három bevágásból kettő. Én már úgy vagyok vele ha ETA-s órát akarok akkor a Swatch Group kínálatából választok mert egyszerűen már túl ügyesek a kínaiak.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
djeperto #202142 üzenetére
Csak azért kérdeztem ,mert a weboldaluk állítása szerint az összes szerkezetüben Glucydur billegő van ami leginkább a Top/COSC ETA-k jellemzője. Az óra ára viszont újonnan is 90 körül van szóval ha az info hiteles akkor ez a legolcsóbb ETA “Top” szerkezettel szerelt óra a világon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest