Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Klaus Duran #3552 üzenetére
Nem ismerem a Suse- t, de egy hónapja elkezdték ők is factoryval tesztelni a networkmanager 1.0- t, nem lehet, hogy nálad frissült erre a 0.9 verzió? Pár napja próbáltam valamelyik újabb disztrót és feltünt, hogy megújult, dsl helyett másik opcióval tudtam a kapcsolatot szerkeszteni, de nem emlékszem pontosan, mi volt.
Képet nem tudsz berakni az opciókról, amik küzül választani lehet?
Sokan használják a Wicd- t az NM helyett, azt is kipróbálhatod.(#3554) Klaus Duran Ez elég érdekesen néz ki, nem ilyen volt, amit láttam, de voltak benne újabb opciók! Ez biztosan a nm?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest