- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- LTE frekvenciák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
pengwin #3895 üzenetére
A notimon ez az első Linux, amelyik alapból nem omlik össze vagy lép fel valami nem várt hiba, pedig Nvidia fut, de még a nyílt Nouveau driverrel.
Szóval pár év SUSE Linux kihagyás után eddig még kellemes benyomásokat szerzett az openSUSE Leap 42.3 .
Érdemes Tumbleweed-re váltani, stabil?
Más:
A szoftverforrásokhoz még hozzáadtam a Packman, libdvdcss, Nvidia tárolókat is.
Viszont nem lelem a csomagok között a subdownloader-t, talán nincs is belőle rpm-csomag?
Másik gondom az, hogy telepítettem a VLC-lejátszót, de a Részletek/ Alap alkalmazások között nem lehet kiválasztani, csak a Videókat mutatja.
(#3888) pengwin
Körülbelül ugyanezt az utat jártam, szenvedtem végig GT 960M-el, sajnos ezt csak az egész laptoppal együtt lehetne eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest