- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Mondjuk az sem segít. hogy alapból nincs live üzemmód
De van, vagy csak tévedek? Te is azt linkelted, és már 42.x-nél is tudtam live-ban próbálgatni, ha jól emlékszem.
és az [oldaluk]on található bittorrent linkje hibát ad a torrent programban: torrent not found
Érdekes, szerintem ez a torrent program hibája lesz. Nálam a Deluge simán beolvasta a 15.2 Live KDE ISO torrentet, mi több, még azt is észrevette, hogy a fájlt már korábban letöltöttem (későn jutott eszembe a torrent).
(#4081) laca026
A fórum és a wiki nagyon jók, meg általánosságban véve nagyon jó a SUSE és a Red Hat disztrók dokumentációja.Szerintem a magyar linuxos/unix portálok hibája csak ugyan az, ami a nemzetközieké is: rendre elkezdődik a hitvita, a megmondóemberek mindenkit lehülyéznek és megmérgezik a légkört. Én nagyon szomorúnak tartom, hogy mennyire arrogáns és lekezelő rengeteg linuxos szaki stílusa. Pedig ők tudnának a legtöbbet segíteni a kezdőknek is, és ők tudnák a legjobban megértetni velük a rendszer előnyeit is. Csak az a fránya hangnem...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest