- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Mondjuk az sem segít. hogy alapból nincs live üzemmód
De van, vagy csak tévedek? Te is azt linkelted, és már 42.x-nél is tudtam live-ban próbálgatni, ha jól emlékszem.
és az [oldaluk]on található bittorrent linkje hibát ad a torrent programban: torrent not found
Érdekes, szerintem ez a torrent program hibája lesz. Nálam a Deluge simán beolvasta a 15.2 Live KDE ISO torrentet, mi több, még azt is észrevette, hogy a fájlt már korábban letöltöttem (későn jutott eszembe a torrent).
(#4081) laca026
A fórum és a wiki nagyon jók, meg általánosságban véve nagyon jó a SUSE és a Red Hat disztrók dokumentációja.Szerintem a magyar linuxos/unix portálok hibája csak ugyan az, ami a nemzetközieké is: rendre elkezdődik a hitvita, a megmondóemberek mindenkit lehülyéznek és megmérgezik a légkört. Én nagyon szomorúnak tartom, hogy mennyire arrogáns és lekezelő rengeteg linuxos szaki stílusa. Pedig ők tudnának a legtöbbet segíteni a kezdőknek is, és ők tudnák a legjobban megértetni velük a rendszer előnyeit is. Csak az a fránya hangnem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Crimson Desert
- BMW topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest