Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt
senior tag
Oh, látom a nVidiával is lehet szívni. Én meg az a MD RX480-s kártyával járom a kanosszát. Ezek szerint csöbörből vödörbe.
Bár régen nv-m volt és az fényévekkel jobban volt támogatva, mint a későbbi ATI 5770-m. Úgy pár év és az is beállt. De addigra maga kártya lett szűk, így vettem a fent említett rx480-t. Úgy gondoltam - no meg az AMD is azt szajkózta -, hogy nem lesz vele gond. De lehet, hogy csak rosszul értelmeztem és pont azt írták le, hogy csak a gond lesz vele
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Eddig egyszer sikerült beizzítani 42.2 LEAP és 4.8-s kernellel, tavaly, de elkövettem azt az amatőr hibát, hogy engedtem kernelt frissíteni
Azóta már mindent próbáltam; TMB-t, újabb leapet, kerneleket, drivereket, de semmi sem jött be, most itt tartok.
Másik topikban vetődött fel, hogy próbáljam a nyílt drivert, majd rákeresek. Többek közt így is kerültem ide, reménykedtem. De a remény egyelőre remény maradt.Mindenesetre, ha valaki tud valamiféle megoldás-szerűséget, szívesen veszem!
(link, leírás, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Motoros topic
- Napelem
- Elektromos autók - motorok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Garanciás Zalman házak!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azóta már mindent próbáltam; TMB-t, újabb leapet, kerneleket, drivereket, de semmi sem jött be, most itt tartok.
(link, leírás, stb.)