Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt
senior tag
Oh, látom a nVidiával is lehet szívni. Én meg az a MD RX480-s kártyával járom a kanosszát. Ezek szerint csöbörből vödörbe.
Bár régen nv-m volt és az fényévekkel jobban volt támogatva, mint a későbbi ATI 5770-m. Úgy pár év és az is beállt. De addigra maga kártya lett szűk, így vettem a fent említett rx480-t. Úgy gondoltam - no meg az AMD is azt szajkózta -, hogy nem lesz vele gond. De lehet, hogy csak rosszul értelmeztem és pont azt írták le, hogy csak a gond lesz vele
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Eddig egyszer sikerült beizzítani 42.2 LEAP és 4.8-s kernellel, tavaly, de elkövettem azt az amatőr hibát, hogy engedtem kernelt frissíteni
Azóta már mindent próbáltam; TMB-t, újabb leapet, kerneleket, drivereket, de semmi sem jött be, most itt tartok.
Másik topikban vetődött fel, hogy próbáljam a nyílt drivert, majd rákeresek. Többek közt így is kerültem ide, reménykedtem. De a remény egyelőre remény maradt.Mindenesetre, ha valaki tud valamiféle megoldás-szerűséget, szívesen veszem!
(link, leírás, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azóta már mindent próbáltam; TMB-t, újabb leapet, kerneleket, drivereket, de semmi sem jött be, most itt tartok.
(link, leírás, stb.)