- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
AMD-nél a nyílt driver (ami a mesaGL része) jobb teljesítményt nyújt openGL alatt, mint az általad használt amdgpu+AMDGPU-PRO hibrid meghajtócsomag. Egyébként mindkéttő ugyanazt az "amdgpu" nevű kernel modult használja a te kártyádhoz.
Ha nem kell a Vulkan a zárt driverből akkor hagyd a fenébe, jobban jársz a nyílt driverrel, telepíteni sem kell, csak töröld a zárt meghajtócsomagot.
Leap 42.3-ban 17-es mesa van, azzal öröm-bódottá' egy modern AMD kártyával az élet.
Ha szükséged van openCL-re, akkor a mesa mellé magában felrakható a zárt meghajtó openCL-része, az jobb, mint a nyílt forrású verzió.Egyébként kis adalék az NV-hez, hogy alig tudtam rajta elindítani bármelyik másik disztró telepítőjét: KDE Plasma live sesssion-ök max. 1 perc alatt összeomlanak, következésképpen nem is lehet telepíteni a gépemre pl. egy Kubuntu 16.04.3-at. Ha minimal ISO-ról telepítettem fel a kubit, akkor utána nem adott se asztalt, se TTY-t.
Fedora 26 telepítők sem tudtak bootolni.
Egyedül az openSUSE telepítője indult el problémamentesen, és adott a telepítés végére egy használható rendszert.Én annyira berágtam az NV-re, hogy megszabadulok a GTX 970-től, már van is rá jelentkező. Én meg menekülök vissza a vörös oldalra, ha kell egy RX 550-nel is kihúzom, ameddig nem normalizálódnak a 480/580-ak árai...
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Steam Deck
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honda topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest