Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Öt számjegyű akkukapacitást ígér a Realme
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A cairo dock-ot szeretném feltenni.
Próbáltam innen, de a folyamat végén azt modja, hogy csak részben sikerült az install, pedig se a repo-t nem adta hozzá, se a csomagokat nem tette fel.
Kérdés, hogy akkor mit csinált?A másik kértdés, hogy ha az opensuse oldaláról akarom feltenni, akkor csak "unstable" forrásból fogja tudni felrakni, ami hozzáadja a factory repo-t. Ha pedig ezt enmgedem neki, akkor egy rakás csomag befrissül onnan, amit nem akarok.
Létezik olyan opció, hogy a factory-ból csak azok a csomagok frissüljenek, amiket onnan tettem fel?
Vagy csak az a megoldás, hogy install után kitörlöm a factory repo-t, és kézzel frissítem időről időre az innen feltett csomago(ka)t?Kössz!

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest