- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Igazából itt egy olyan végtelen "vita" kezdődött most el, amit nincs értelme folytatni. Két vagy több teljesen különböző grafikus környezetet, operációs rendszert nincs értelme így összehasonlítani, mert ha az egyiket olyanra fejlesztenék, mint a másik, akkor minek a két különbözőt fejleszteni.
Eltérő koncepción alapulnak a fejlesztések, lesznek különbségek!Sajnos a legnagyobb disztrókkal is előfordul, hogy kiadásról kiadásra változik a stabilitásuk, ami egyszer már működik, az a következőben nem. Legyen Ubuntu és tesói, openSuse, Fedora és a többi. Nálam pl a Kubuntu volt hulladék, ahányszor csak próbáltam, de a Suséval is voltak gondok.
Ezt lehet a megfeszített kiadási ciklussal magyarázni, vagy a kevés fejlesztővel, vagy akármivel, de ez nem csak a különböző disztibúcióknak róható fel, hanem sajnos szerintem a teljes linuxos világban előfordul, emiatt nem kell egy-egy disztróra köpködni. A baj talán az, hogy állandóan változnak a koncepciók.Kellemetlen, persze, hogy az, de MEG VAN A VÁLASZTÁS LEHETŐSÉGE! Nem vagyunk rákényszerítve semmire. Lehet választani másik grafikus környezetet, oprendszert is, sőt akár azt is választhatja az ember, hogy segít a fejlesztésben. Segíthet azzal például, hogy bug reportot küld, hogy tudják, mivel van a probléma.
Szerintem a szaralinux/suse/ubi/win/mac/unity/kde hozzászólásokat hagyjuk már meg egy flame topicnak vagy mondjuk egy sarki kocsmának.
Tudom, véleménye mindenkinek van, úgy mint az a bizonyos testrész is...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- TCL LCD és LED TV-k
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest