Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igen, közben kvázi előről kellett kezdjem. lehet, hogy leszedem inkább majd a tumbleweed-et, csak ki akartam próbálni, olyan jól hangzott ez a rolling disztró dolog. meg ugye suse mellé nincs nagyon más megoldás, hogy bizonyos alkalmazásokat firssítsen az ember, nem láttam nagyon ilyen kiegészítő repókat, amiből a nem rendszerkritikus alkalmazások frissíthetők. olyasmikre gondolok, mint mondjuk egy shotwell, vagy empathy, amiknél kerülnek be új funkciók a frissítésekkel, mert mondjuk a xorg vagy a kernel igazából inkább stabilan jó, funkcionalitásukban kevésbé változnak (számomra észrevehető módon).
a startup dologgal az a baj, hogy gnome3 alatt nincs ilyen, hogy rendszerbeállítások > indítás és leállítás... most még mielőtt frissítettem gnome3-ra, bejelöltem, hogy induljon automatikusan, de az a probléma továbbra is fennáll, hogy nem jelenik meg az ikonja sehol, és az ázsiai nyelveknél az a kis felugró lista sem, amiből az írásjegyeket tudom válogatni. bár így is lehet írni, de kicsit olyan, mintha vakon gépelnék.
ja, meg valamiért a wifi nem csatlakozik automatikusan, pedig meg van neki mondva, de indításkor mindig rá kell bökni kézzel, hogy felmenjen a routerre. vagy lehet, hogy csak én nem lennék elég türelmes? de megszoktam, hogy ubuntu alatt mire beírom a jelszavam a loginnél, már csatlakozott is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- CORSAIR K100 AIR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest