Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brianiac
aktív tag
Üdv.
Segítség kellene! Nemrég kezdtem ismerkedni a linux-al és az Xp mellé felpakoltam egy Ubuntut, nem volt vele semmi gondom, viszont kiszeretném próbálni a többi linux disztribúciót is. Ezért letöltöttem egy openSUSE linuxot is hogy feltelepítsem, de az Ubuntut nem akartam leszedni, gondoltam külön partíción megférnek.
Szóval elkezdtem telepíteni és a partícióknál kiválasztottam azt az üreset amelyikre telepíteni szeretném, majd le okéztam, erre pirossal kijelölte azt formázásra és 2 másik partíciót is amin az Ubuntu van (a / és a Home). A gond az h nem tudom megszüntetni a kijelölést, így nem indítottam el a telepítést mert leformázta volna az Ubuntunak a partícióit is.
Tehát kérdés hogyan telepítsem fel a SUSE-t az Ubuntu mellé, hogy ne formázzon csak azt amit kell és megférjenek egymástól? Egyáltalán fel lehet pakolni a kettőt egymás mellé? (persze nem egy partíción)
Ja és még annyit hogy az openSUSE-nak is jó az ext4 fájlrendszer?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest