Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Csomag alatt .rpm-re gondolsz? Eddig egy oldalt találtam, ahol lettek volna, de azokat valamiért nem nyelte be a SUSE. Próbáltam a Firefox-ot és a Chrome-ot is így feltenni, de nem sikerült.
Eddig egy sikeres (tehát nem csak úgy tett, mintha települne) .rpm telepítésem volt, az is az Opera volt és az is valószínűleg azért mert az opera honlapjáról szedtem le. (Még mindig nem értem, hogy a Firefoxot és egyebeket miért nem lehet .deb és .rpm formában leszedni.)
A tuner esetében pedig nem csak hang, hanem kép sincs.
Fel sem ismerik a lejátszók, pedig próbáltam többet is. Maga a YaST sem képes rajta csatornákat beállítani. És miután a Leadtek Helpsite-on külön le volt közölve, hogy jöttek/jönnek a Linux-os Leadtek driverek, gondoltam hátha ott lesz a gond. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- War Thunder - MMO Combat Game
- Formula-1
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fel sem ismerik a lejátszók, pedig próbáltam többet is. Maga a YaST sem képes rajta csatornákat beállítani. És miután a Leadtek Helpsite-on külön le volt közölve, hogy jöttek/jönnek a Linux-os Leadtek driverek, gondoltam hátha ott lesz a gond.