Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Csomag alatt .rpm-re gondolsz? Eddig egy oldalt találtam, ahol lettek volna, de azokat valamiért nem nyelte be a SUSE. Próbáltam a Firefox-ot és a Chrome-ot is így feltenni, de nem sikerült.
Eddig egy sikeres (tehát nem csak úgy tett, mintha települne) .rpm telepítésem volt, az is az Opera volt és az is valószínűleg azért mert az opera honlapjáról szedtem le. (Még mindig nem értem, hogy a Firefoxot és egyebeket miért nem lehet .deb és .rpm formában leszedni.)
A tuner esetében pedig nem csak hang, hanem kép sincs.
Fel sem ismerik a lejátszók, pedig próbáltam többet is. Maga a YaST sem képes rajta csatornákat beállítani. És miután a Leadtek Helpsite-on külön le volt közölve, hogy jöttek/jönnek a Linux-os Leadtek driverek, gondoltam hátha ott lesz a gond. 
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spórolós topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Highguard - Nagy érdeklődéssel indult, de vannak gondok vele
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fel sem ismerik a lejátszók, pedig próbáltam többet is. Maga a YaST sem képes rajta csatornákat beállítani. És miután a Leadtek Helpsite-on külön le volt közölve, hogy jöttek/jönnek a Linux-os Leadtek driverek, gondoltam hátha ott lesz a gond.