- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
BaliJack
üzenetére
A másik disztró kérdéssel kapcsolatban csak a szokásos közhelyeket tudom elismételni.

Azért van néhány tanácsom:
- Ha már most van egy telepített rendszered - ami szimpatikus is - érdemes azon megoldani a problémákat, mert így tanulsz a legtöbbet.
- Sajna néha nekem úgy tűnik, hogy még kevés is a disztró. Így nehéz megfelelőt találni.De nemrég olvastam egy bölcs embertől:
- Először telepítsd fel úgy, ahogy sikerül.
- Másodjára telepítsd úgy, ahogy tudod.
- Harmadjára pedig ahogy szeretnéd.
Akkor most végül is megy a dolog nem, hogy került egy kis szabad hely? Amúgy érdemes figyelembe venni, hogy a linuxos fájlrendszerek nagyon faszák, stabilak, nem töredeznek... amíg el nem éred a 90-95%-os telítettséget. Utána azért elég érdekes dolgokat csinálnak. Ezt tartsd szem előtt.
[Nálam is úgy van: 6 gigát foglal a / a 10 gigás partíción és 7-et a /home a 15 gigáson. Van helye bőven, sosem fut ki belőle.]-kdM-!
A kérdésed vesd fel a Linux abszolút kezdőknek topikban. Ide kevesen járnak, én meg életemben nem használtam wifit.
De már egy pár srácot kiokosítottak ott a nagyok. Hajrá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest