Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci_
tag
nekem lenne egy olyan kerdesem, hogyha most vagyok 10.es gimiben, es valoszinuleg augusztusban elrepulok 10 honapra spanyolorszagba.. na es ezutan hogyha a regi osztalyomba szeretnek visszakerulni kellene egy ''különbözeti'' vizsgát tennem vmikor kovetkezo ev augusztusaban.. de mivel szamitanak a 3. es 4. evvegi jegyek akkor a 3.os bizonyitvanyomba az kerulne amit kaptam a kulonbozetin? mert az nem biztos hgoy idealis lenne, inkabb azt mondom nem szamit az az egy ev, meg max. megismerek meg 40 embert...
vki errol tud vmi bovebb felvilagositast szamomra?

-
buci_
tag
válasz
[DoN]$[LeoN]
üzenetére
koszi szepen
vegas 4.0..
eleg sok otlet noveremtol szarmazik en meg voltam a kivitelezo
most jottem haza pozsonybol..
nincs olyan messze.. csak kar hogy nemtok szlovakul
-
buci_
tag
mi meg most elő-erettsegire keszulunk.. kozepfoku nyelvvizsgat lerakjuk (angolos osztaly) akkor kivaltottuk az emeltszintu 5osunket.. -1 tantargy.. szal ez azert jo.. csak eleg szar hogy mar 10.be azon kell filoznod hogy hova menjel tovabb...sztm pont ez az a kor amikor teljes mertekben leszarod mert 'buli van'
..
(ha ezt mar irtam volna akkor sry..) -
buci_
tag
''kiruccanás''

btw nalunk is volt egy ilyen 7-8-ban hogy felmegyunk bpre de aztan kiharcoltam hogy nem..

o.kir eleg zullott volt?
ma kikaptam a fizika tzmet... 16% !
ezert szepen elmentem dokinenihez (mert hetvegen megfaztam) ->egy-ket kuc-kuc es dádha ugyhogy a heten pihenes... szombaton vilagkupa
[Szerkesztve] -
buci_
tag
nah vegre sikerult a videot megnezni

teccet, ehm.. ez ugye nem pecsi suli? 

egyebkent nalunk az a szokas, hogy evvegen van a 9.eseknek egy musor..
''bemutatkozunk'' .. hat mi egesz evben kamerazgattunk, de vegulis csak az ELSŐ o.kir-t vagtam ossze..nekem teccik
kernek szepen velemenyt 
Bővebben: link
minoseg nem valami jo, de nem hiszem hogy szamitana, hogy felismeritek-e az arcokat
(40MB) -
buci_
tag
a video tovabbra se jo.. pedig szaros mpeg..hm..

-
buci_
tag
biztos ami biztos.
most ujra leszedem..
hungeek:
a osztalynevsort meg nem felejtettem el, csak rohadt keves idom van mostanaban..
-
buci_
tag
vki segitsen!
mert nemtom megnezni azt a videot? 
egyebkent kettes lett a matekom!!!
[Szerkesztve] -
buci_
tag
nekem meg vmi práblem lepett fel a videolejatszasa teren..
meg a csipogasig oke, egyebkent meg szurkeseg ha beleporgetek meg kifagy a progi..
-
buci_
tag
ahh.. sikerult egy k. nagy tz egyest irnom matekbol. tavalyi anyag. kicsit 'elmatekoztam'

a videot megmost szedem
[Szerkesztve] -
buci_
tag
2. foldrajz orai TZ sztm lesz egy 3as es egy 4es.. talan ..

holnap meg nem megyunk suliba.
mar meguntam 

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
buci_
tag
hm..ebben van vmi, de hat biztos hogy akik hozzak a torvenyeket, azok kozul vkinek a vkije 2.os vagy 3.os es igy konnyebb neki.. de legalabb mi is jol jarunk.
mi nem kezdtunk elorol semmit, a konyvunk rogton upper-intermediate. angolos osztalyba jarok (ez azt jelenti hogy altalanos szak, csak angolbol fakultaltunk -> sajnos nalunk meg nem indult angol spec.-es osztaly
) es elegge huzzuk egymast, aminek orulok, pedig eleg kozepes a tanarunk. -
buci_
tag
nalunk meg most az van hogy tehetunk angolbol elo-erettsegit, ami egyenlo egy emeltszintu 5össel, hogyha febr. 15-ig egy kozepfoku nyelvvizsgat felmutatunk (10. osztaly) ... ugyhogy en most neki allok ezerrel tanulni kulon tanarral, suliban is..
meg lesz remelem -
buci_
tag
hm..
nemtom mit nagyzolsz, ugyanis abban az evfolyamba vannak nalatok jobbak. es oket H-soknak hivjak. ugyhogy kar a gozer

szerk.:
az orarendunk nekunk eleg szar lett a tavalyihoz kepest, de turheto. a tavalyi ilyen mezesmadzag feleseg volt
helyfoglalas? hm.. nagyon szar termet kaptunk, de hat ugyanott vagyok ahol tavaly.. heh
[Szerkesztve] -
buci_
tag
ismeros ez a helyfoglalosdi

regen en is ezt toltam, de vhogy mostmar annyira leszarom, ugyis az osszes oran leghatul ulok, a tobbi meg nem szamit. az en helyeimet nem merik elfoglalni

mostmeg ez a kurva ido is ratett egy lapattal, hogy summa' breezin'...szevasz!
ugyhogy WinAlarmokat lehet izzitani. ha vki tud annal egy jobb plug-int kerem jelezzen!
piszyochekkk!
szerk.: nekem nem volt evnyitom!
yah es a reggeli ebresztozenem valoszinu:
Buju Banton - Friends for life .. marmint ez egy album.. ertitek. na. errol van szo
szerk.2: kozbe meg rajottem hogy az a ''kislany'' (egy parral lejebb) nem EGY KISLÁNY, hanem a magyar first-lady, Mádl Dalma. igy mar mashogy fest a kep
[Szerkesztve] -
buci_
tag
az lehet hogy ugy volt, de jo is lenne ha o csinalna, mert a mostani wordbe van bele ''szerkesztve''

szerk.:
pont most hivott fel osztalyfonokom (Heblingné Takács Dóra) hogy holnap jon egy kislany es korbekene vezetni pecsen meg elmenni vele a Szekesegyhazba misére. hat persze hogy elvallalom. ez fizikabol egy plusz legalabb
[Szerkesztve] -
buci_
tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
hat yah diakpolgar avato..
de ez tul komoly nev egy ilyen rangos esemenyhez. mi tavaly kitalaltunk egy par dolgot, nem tudom menynire eredeti. az biztos h en nem lattam senkitol es az en fejembol pattant ki, szal majd meglatjuk. es mi leszunk a forradalmasitok! 
bar en tavaly pont lemaradtam az avatasomrol (hivatalos kulfoldi tavolletem miatt)
tavaly voltal C-s? hm.. most konkretan az A-sok jutnak eszembe. de majd megchekkoljuk evkonyvet.. holnap kapjuk meg
gyors a nyomda 
a H alapbol angolos osztaly. vagyis nalunk meg nem volt olyan amilyen iden indul ezert akik altalanoson angolbol fakultaltak besuritettek a H-ba. igy vagyunk mi. 40/38 angol. de lehet holnap mar kevesebben leszunk. azert kivancsi vagyok en ott mindenkire.
a magyar tanárnőm Tamás Csilla. nagyon birom ot, mert telleg belenk veri az anyagot, es nagyon kemeny! igazi jo tanar! minden ora elso 10 percre sima gyomorgorcs. es hogy elvezi! igen.. nekem ez hianyzott mar egy ideje!
pisz
szerk.: az arany meg 10fiu es 30 lany.. ugyhogy elvagyunk veluk

[Szerkesztve] -
buci_
tag
-
buci_
tag
Bővebben: link
igaz, nincsen osztalynevsor, de ha gondolod en szerdan kapom meg a '03/'04es evkonyvet becopyzok neked akit kerdezel
es mar csak 1 nap

-
buci_
tag
ez a topic nem lepett meg

neha meg nyar kozepen is eszembe jutott, hogy ''mar csak egy honap'' meg a ''baz, nincs mar egy honap'' ...

egyebként: Pécs - Leőwey Klára gimn. to ! 10. H !
az evelejetol mar most fosok, inkabb a magyar resztol, ugyanis nem fejeztunk be egy par dolgot evvegen, es rogton ezzel kezdtunk. en ket konyvet olvastam el nyaron, asse a kotelezok kozul volt, szal aaaaihy, de szar.
es most kitalaltam hogy iszonyat megtanulnek szlovakul (az angol es nemet melle), mivel a felmenoim kozott nagyon sokan voltak ''tótok'', csak anyumat nem tanitottak meg, igy engem se
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Lexus, Toyota topik
- Fujifilm X
- Linux kezdőknek
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

teccet, ehm.. ez ugye nem pecsi suli?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)