- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Eltaláltad: az usanotebook.hu-nál vettem. Kezdem a rossz hírekkel: Tényleg csak 1.4 GHz, tényleg PC2100, és tényleg nincs benne WLAN. Pontosan ugyanaz a konfig, amit az usanotebook.hu-nál hirdetnek, kivéve, hogy van benne BlueTooth is (szerintem csak lefelejtették a weboldalról). A teljesítményével egyelőre meg vagyok elégedve, nincs szükségem nagyobbra. WLAN antenna alapból van benne, csak egy MiniPCI kártyát kell bele venni... ha majd szükségem lesz rá, veszek egyet.
Negatív tapasztalatok (amikre előre nem számítottam):
1. A CF slot vakkártyáját nagyon könnyen ki lehet húzni, kicsit félek, hogy el fog veszni. Magától nem esik ki, de ha arra téved az ember keze, könnyen kihúzhatja véletlenül. (Megoldási lehetőségek: pici cellux/szigetelőszalag, vakkártyát végleg kivenni, CF kártyát állandóan benne tartani, stb.)
2. Kicsit melegebb tud lenni az alja, mint szeretném. (Ez nem más laptopokkal való összehasonlítás...)
3. Könnyű Backspace-t ütni Page Down helyett. (Lehet, hogy ezt csak nekem nehéz megszokni.)
Pozitív tapasztalatok (amikre előre nem számítottam):
1. Egyáltalán nem zavaró, hogy az Esc az F1 fölött van, és az sem, hogy a bal alsó sarokban nem a Control van, hanem az Fn billentyű.
2. Nagyon halk a gép. Tényleg NAGYON halk.
3. Nagyon jó a pöcökegér. Tényleg NAGYON jó.
4. Egész szép hangja van a beépített hangkártyának (nem a kis mono hangszóróról beszélek), és egész jól használható a 250 Ohm-os fejhallgatómmal is.
Összességében még mindig határozottan meg vagyok elégedve vele, jó gép, és a minőségéhez képest igen jó áron adják. Nem láttam még olyan laptopot, amire elcserélném, esetleg az X40 jöhetne szóba, máson el sem gondolkodnék.
Ami az ASUS-t illeti: Nemrég láttam valami pici (12'') 5000-es ASUS-t egy boltban. Szép is, jó is (még optikai meghajtó is volt benne), de megnézném a burkolatát mondjuk 1 év intenzív használat után...Továbbá a pöcökegérről sem mondanék le, és a billentyűzetmegvilágításról sem szívesen.
(14''-os meg hasonló méretű batárokkal nem állok szóba, persze ez egyéni preferencia kérdése)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest