Keresés

Aktív témák

• WN31RD

addikt

válasz Trane #312 üzenetére

''WLAN az kellene mindenképpen! Majd megkérdezem ott, hogy ez megoldható-e helyben.''
    Megoldható, legalábbis nekem azt mondták. De sok más helyen is lehet ilyet kapni.

• Den

veterán

válasz Trane #312 üzenetére

almg az mg magnézium, az al alumínium, de nem tom van e ezeknek ötvözetük vagy csakarra utal hogy aluminium és magnézium elemekből van

az x31 fedele az titán az alja magnézium

• WN31RD

addikt

válasz Trane #304 üzenetére

Eltaláltad: az usanotebook.hu-nál vettem. Kezdem a rossz hírekkel: Tényleg csak 1.4 GHz, tényleg PC2100, és tényleg nincs benne WLAN. Pontosan ugyanaz a konfig, amit az usanotebook.hu-nál hirdetnek, kivéve, hogy van benne BlueTooth is (szerintem csak lefelejtették a weboldalról). A teljesítményével egyelőre meg vagyok elégedve, nincs szükségem nagyobbra. WLAN antenna alapból van benne, csak egy MiniPCI kártyát kell bele venni... ha majd szükségem lesz rá, veszek egyet.

Negatív tapasztalatok (amikre előre nem számítottam):
    1. A CF slot vakkártyáját nagyon könnyen ki lehet húzni, kicsit félek, hogy el fog veszni. Magától nem esik ki, de ha arra téved az ember keze, könnyen kihúzhatja véletlenül. (Megoldási lehetőségek: pici cellux/szigetelőszalag, vakkártyát végleg kivenni, CF kártyát állandóan benne tartani, stb.)
    2. Kicsit melegebb tud lenni az alja, mint szeretném. (Ez nem más laptopokkal való összehasonlítás...)
    3. Könnyű Backspace-t ütni Page Down helyett. (Lehet, hogy ezt csak nekem nehéz megszokni.)

Pozitív tapasztalatok (amikre előre nem számítottam):
    1. Egyáltalán nem zavaró, hogy az Esc az F1 fölött van, és az sem, hogy a bal alsó sarokban nem a Control van, hanem az Fn billentyű.
    2. Nagyon halk a gép. Tényleg NAGYON halk.
    3. Nagyon jó a pöcökegér. Tényleg NAGYON jó.
    4. Egész szép hangja van a beépített hangkártyának (nem a kis mono hangszóróról beszélek), és egész jól használható a 250 Ohm-os fejhallgatómmal is.

Összességében még mindig határozottan meg vagyok elégedve vele, jó gép, és a minőségéhez képest igen jó áron adják. Nem láttam még olyan laptopot, amire elcserélném, esetleg az X40 jöhetne szóba, máson el sem gondolkodnék. :D

Ami az ASUS-t illeti: Nemrég láttam valami pici (12'') 5000-es ASUS-t egy boltban. Szép is, jó is (még optikai meghajtó is volt benne), de megnézném a burkolatát mondjuk 1 év intenzív használat után... ;] Továbbá a pöcökegérről sem mondanék le, és a billentyűzetmegvilágításról sem szívesen.
    (14''-os meg hasonló méretű batárokkal nem állok szóba :DDD, persze ez egyéni preferencia kérdése)

Aktív témák

Hirdetés