- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
balage81
csendes tag
Szia!
Nincs is benne, jól tudtad. A géphez csatlakoztatható egy nagyon vékony kiképzésű külső optikai meghajtó. Az érdekessége az, hogy a belső része cserélhető ( anno felhívtam az ASUS-t és szerintük nem cserélhető LOL ) most én egy DVD-ROMot cseréltem DVD íróra, de bármikor tehetsz bele DUAL DVD írót, vagy amihez kedved van. Persze ez a külső ''keret'' gyári és külön porton csatlakozik nem usb-n.
Itt egy kép:![[kép] [kép]](http://www.grafinet.hu/asus_s1n_optical.jpg)
Ár: Nagyon szeretem ezt a masinát, mikor nekiülnék körbenézni, hogy mégis mennyit ér mindig lestoppolom magam, mert ilyen paraméterekkel rendelkező (könnyű, elegáns...) gépet centrino platformban csak 400-500e körül kapok. De most már muszáj újat vennem, mert tényleg kell a sebesség munka miatt.
Árban látatlanban azt mondom, hogy 160-180.000. (Karib véleményére nagyn számítanék, mert neki is volt, vagy talán van is ilyen ketyeréje)
Tudom tudom P4 is enyiért van, kinek mi az ízlése. Géptől is beteszek egy képet:![[kép] [kép]](http://www.grafinet.hu/S1300-1.jpg)
Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- LG LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gyúrósok ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest