Keresés

Aktív témák

• VladimirR

nagyúr

válasz Lajkó #75 üzenetére

"Viszont ez az Ő játszóterük, és ezt mindenkinek fel kell fognia. Aki nem képes, azt előbb vagy utóbb lapátra teszik."

ebben tevedsz
    egyfelol, ez nem az o jatszoteruk, oket csak felkertek a jatszoter homokozojabol a kutyaszar kilapatolasara, a forum van a forumozokert, s nem forditva (legfokepp pedig nem a forumozo a moderatorert)
    masfelol, ha nem ertek egyet azzal, hogy mekkora a homokozo, vagy hogy mi benne a kutyaszar, igenis elmondhatom, el kell mondanom, maskent nem lehet formalni a kozosseget, a kozossegi teret
    ha masert nem, hat legalabb azert, mert regebb ota vagyok itt, mint a moderatorok, hazigazdak tobbsege, lattam milyen volt ez a forum, latom hol van most, latom merre tart es nem minden esetben tetszik (es elore megkernem Racecam-et, hogy erre ne is reagaljon, tudom mit mondana)

• Atlantis

veterán

válasz Lajkó #75 üzenetére

1., Annyira nem gyűlt meg a bajod velünk, hogy kirakjunk, szóval nem értem a hozzászólásodból kiszűrődő sértettséget.
    2., Óriási tévedésben vagy: ez nem a mi játszóterünk, csak mi takarítjuk róla a kutyagumit. Ez két nagyon különböző dolog.
    3., Szép az életfilozófiád, csak vigyáz, nehogy egyszer ne nálad legyen az erősebb/hosszabb nyelű fegyver. :)

Aktív témák