Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Nem vagyok anonim, ezzel tisztában vagyok azóta, amióta találkozok tagokkal, amióta innen indult sok olyan dolog, ami mai napig él, tudják, ki és mi vagyok, amióta sokakkal segítjük egymást, megvannak egymás számai, eladókhoz bemegyünk a boltba, mert direkt nekünk rendel valamit stb.
Én nem vagyok anonim. De Kennedy gyilkosa sok évtizeddel ezelőtt az volt, a csalóknak meg nem gond annak lenni a 21. sz.-ban. Sőt, hányan csalnak úgy, h minden nap másik nick, mindegyikhez megy a fekete pont, meg a panasz, meg a "derítsük ki-jelentsük fel", és még ha a feljelentésig is eljut az ügy, a halálosan fájó átverések, 10-20-30e forintok miatt senki nem fog 3-4 évig pereskedni. Nemhogy egy kevésbé megfogható dolog miatt.
Ahogy fentebb olvastam: JÁTÉK...
Jó "harcot" mindkét oldalnak, megyek CNC-zek egyet, meg építek pár akváriumot - csak, h tudja, aki keres, hol vagyok!Chasert moderátornak!
-
R2D20208
addikt
És ha most Canadai IP cimmel vagyok, akkor a Canadai cimen keresnek ? :-D Amúgy én megadtam magamtól minden adatomat Yetikének. Lehetősége lenne elvitetni is, hisz semmit nem tettem. Amúgy a börtönök picit telitve vannak, nem holmi fórumra 2 szer 100 szor regizett bűnözőkkel, hanem 100 Ft ért idős bácsit megölő, nyomorékraverő korcsokkal ! ( Ha értesz ) (#455) ollie "ami elzárással is végződhet " LOL !!!!! Bevállalom !
Sőt, a tiltásom, bannom is jogtalan volt.
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Kindle
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest