Keresés

Aktív témák

• zolikaDB

veterán

válasz Воланд #482 üzenetére

Nem vagyok anonim, ezzel tisztában vagyok azóta, amióta találkozok tagokkal, amióta innen indult sok olyan dolog, ami mai napig él, tudják, ki és mi vagyok, amióta sokakkal segítjük egymást, megvannak egymás számai, eladókhoz bemegyünk a boltba, mert direkt nekünk rendel valamit stb.
    Én nem vagyok anonim. De Kennedy gyilkosa sok évtizeddel ezelőtt az volt, a csalóknak meg nem gond annak lenni a 21. sz.-ban. Sőt, hányan csalnak úgy, h minden nap másik nick, mindegyikhez megy a fekete pont, meg a panasz, meg a "derítsük ki-jelentsük fel", és még ha a feljelentésig is eljut az ügy, a halálosan fájó átverések, 10-20-30e forintok miatt senki nem fog 3-4 évig pereskedni. Nemhogy egy kevésbé megfogható dolog miatt.
    Ahogy fentebb olvastam: JÁTÉK...
    Jó "harcot" mindkét oldalnak, megyek CNC-zek egyet, meg építek pár akváriumot - csak, h tudja, aki keres, hol vagyok!

:R Chasert moderátornak! :R

• R2D20208

addikt

válasz Воланд #463 üzenetére

És ha most Canadai IP cimmel vagyok, akkor a Canadai cimen keresnek ? :-D Amúgy én megadtam magamtól minden adatomat Yetikének. Lehetősége lenne elvitetni is, hisz semmit nem tettem. Amúgy a börtönök picit telitve vannak, nem holmi fórumra 2 szer 100 szor regizett bűnözőkkel, hanem 100 Ft ért idős bácsit megölő, nyomorékraverő korcsokkal ! ( Ha értesz ) (#455) ollie "ami elzárással is végződhet " LOL !!!!! Bevállalom ! :K Sőt, a tiltásom, bannom is jogtalan volt.

Aktív témák