- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
1.8.1 Optional beta: [link]
Kipróbáltam, kompatibilis az 1.8-as mentésekkel.

Btw.., nekem eddig nagyon tetszik a SD, korábban sosem próbáltam még a Hivemindot, most a Machine/RougeServitor okán ugye adta magát, hát meg kell mondjam baromi jó.

A servitorral szórakozom egyelőre, a Pampering/ServitorMorale okán eddig elég OP-nak tűnik, eszement módon jön a Unity. Csináltam anno az 1.6-ban kemény Unity buildet pacifistával de ez minden eddigit felülmúl.
Egy példa.., a min. 30-40%-os BioTrophy population arány/így a High-Max Morale fenntartása érdekében az ilyen bolygókból rendszeresen, minden 2.-3. robot only termelő kolónia után érdemes csinálni egyet..:
DAT Unity output..

..és mindezt egy +15% -os Unity Civic nélkül..Semmi nem kell hozzá gyakorlatilag, 4-5 popnyi robot h legyen áram stb és kb ennyi, a resettlementjük kb ingyen van, nagyon olcsó, továbbá ez a ParadiseDome szerű épület ami az extra unity termelésüket adja második unlockként elérhető a Synchronicity fán, már a játék legelején és ami a vicc, az épület automatikusan/ingyen/insta felépül amint egy Pop felnő.., lol.

Ugye a kezdő BioTrophy faj attribjai szabadon állíthatóak, mehet nekik habitability, 20% growth speed és még valami jópofa +1, happiness, consumer goods stb, aztán az ember alájuk vág 3db, leadershipre vonatkozó mínuszt, révén amúgy sem lehet közülük recruitolni, kvázi kit érdekel..!?
Ragozhatnám még ez miért duuurva, főleg a játék legelején de sztem felesleges.
Egy másik érdekesség, a tegnapi 1.8.1 -ben 15 --> 25%-ra felhúzott MachineWorld termelékenység számokban, nálam.., ~20éve Capitalnak kinevezett MW bolygón:
Resource Output..!!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lv. 10-es HiveMind főmufti & kormányzó, továbbá 40%-os Morale kíséretében.
Tetszik noh.., tetszik a SD, tetszik a HiveMind & Machine páros, egyben és külön-külön is, bár még szoknom és tanulnom kell mert elég új számomra.
Vannak még érdekes kis bugok az 1.8.1 -el is de élhető/viselhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)