- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Fotók, videók mobillal
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Igen, kényelmesebb vele, jobban textúrázott így a felület, meg kevésbé izzadós. Gyári tokba is befér.

stickermajom: én raktam, nem is a védelem miatt igazából, hanem mert állandóan törölgetem a kijelzőt és az üvegfóliát bátran törölgetem, a csupasz kijelzőt viszont nem annyira szeretem (elég egy porszem és szép csíkot vések bele
). Ha sima víztisztát teszel rá akkor észre sem veszed ha rajta van, én most próbaképp JSAUX matt-ot használok, ez is jó amúgy és annyira nem is rontja a képet mint vártam (cserébe nem tükröződik úgy és kevésbé látszik az ujjlenyomat).
Vettem azért simát is tőlük, biztos ami biztos, ha megunnám a mattot vagy ha nem vált volna be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- További aktív témák...
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- Legolcsóbban Bivaly Workstation Lenovo P15 (Core I7 10750H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia)
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
- HP omen 17-w131ng bontva
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Ha sima víztisztát teszel rá akkor észre sem veszed ha rajta van, én most próbaképp JSAUX matt-ot használok, ez is jó amúgy és annyira nem is rontja a képet mint vártam (cserébe nem tükröződik úgy és kevésbé látszik az ujjlenyomat).
Cucuska2