- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Igen, kényelmesebb vele, jobban textúrázott így a felület, meg kevésbé izzadós. Gyári tokba is befér.

stickermajom: én raktam, nem is a védelem miatt igazából, hanem mert állandóan törölgetem a kijelzőt és az üvegfóliát bátran törölgetem, a csupasz kijelzőt viszont nem annyira szeretem (elég egy porszem és szép csíkot vések bele
). Ha sima víztisztát teszel rá akkor észre sem veszed ha rajta van, én most próbaképp JSAUX matt-ot használok, ez is jó amúgy és annyira nem is rontja a képet mint vártam (cserébe nem tükröződik úgy és kevésbé látszik az ujjlenyomat).
Vettem azért simát is tőlük, biztos ami biztos, ha megunnám a mattot vagy ha nem vált volna be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512GB Navy Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.12.10. garancia
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Ha sima víztisztát teszel rá akkor észre sem veszed ha rajta van, én most próbaképp JSAUX matt-ot használok, ez is jó amúgy és annyira nem is rontja a képet mint vártam (cserébe nem tükröződik úgy és kevésbé látszik az ujjlenyomat).
Cucuska2