Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoccc
senior tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Köszi, rég vártam már valamit annyira, mint a Steam Decket. Karácsonyi ajándéknak szántam magamnak, de születésnapi ajándék lesz belőle.
Amit eddig látni belőle tesztek alapján, bőven hozza azt amit én várok tőle. Bár sok játék amik számomra elsődlegesek még nincsenek az ellenőrzött listában, viszont ha lehet hinni a protondb-nek azokkal se lesz gond.
Már csak az a lényeg, hogy az enyém is postára kerüljön hétfőn.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Amit eddig látni belőle tesztek alapján, bőven hozza azt amit én várok tőle. Bár sok játék amik számomra elsődlegesek még nincsenek az ellenőrzött listában, viszont ha lehet hinni a protondb-nek azokkal se lesz gond.
Cucuska2