Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Király, köszi a visszajelzést! Gratu az eszközhöz! Én megvárom míg lesznek rendes windows driverek és benchmarkok a hardverhez, után talán veszek. Picit félek tőle hogy winen rosszabbul fognak futni a játékok mint linux alatt, de nekem mindenképp kell rá a wines környezet.

-
kriszpontaz
veterán
Ha majd mélyebben benne leszel, érdekelne hogyan lehet a legkevesebb erőfeszítéssel az Origin klienst rávarázsolni. Van pár módszer, meg Lutris, stb, de a Lutris alatt telepített játékokat nehéz a Steamhez hozzáadni. Megoldás, ha a telepítőt Proton kompatibilis réteggel futtatva nem Steames játékként hozzáadjuk, csak kérdés hogy rendben működik-e telepítés után.
-
kriszpontaz
veterán
Ebben a videóban pislogtam, hogy nem akarta az igazat a gép, csak azért kérdeztem. A képernyő inaktív volt, de a haptic feedback meg a touchpad ment, mintha első indításkor frissen pakolná fel a rendszert kijelző nélkül a háttérben.
-
kriszpontaz
veterán
Az első bekapcsolás sokaknál küszködve ment. Nálad volt ilyen probléma?
Más: van ez a CheckMyDeck oldal, ami gyakorlatilag a Steames oldal elődje. Egy csomó játék a nem támogatott listában van amit tudom, hogy teszteltem és hiba nélkül működik linux rendszer alatt. Szóval érdekes nekem hogy nem támogatott játékok közt szerepelnek (pl. Lara Croft and the Guardian of Light vagy Lara Croft and the Temple of Osiris, ezek nem mentek DRM miatt de már az új Proton verziókban a támogatás benne van és szépen futnak). Ez a lista is úgy érzem hogy próba-szerencse lesz. -
Cucuska2
Topikgazda
Én amúgy teljesen meglepődtem, hogy mekkora az érdeklődés - nem is nagyon gondoltam, hogy terhelt lesz a rendszer, küzdöttem 20 percet a Paypallal, majd ratelimitelt a Steam, így (szerintem) bőven Q2 vagyok.
Én nagyon kíváncsi leszek, hogy mennyire sikerül nekik felpörgetni a gyártást, mert már én is szívesen perkálnám ki a pénzt érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, ha gond nincs velük akkor majd megszokom ( karácsonykor
)

, jó szórakozást és várjuk a tapasztalatokat.
Cucuska2