Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fifferfiffer #331 üzenetére
Az 5G jó. Turistafertőzött területen élünk, tavaly nyáron végképp élhetetlenné vált a 4G (totál nullás, kiakadó "sebességek" egy-egy júniusi délután). A szezon kezdetével és beruháztam egy zyxel 5g modembe, lecserélve a jóöreg (télen szuper) Huawei alexás cuccot. Sima beltéri, de a turistahordák idején is hozza az 50/30 - 120/50 közötti sebességeket egyelőre. Feltöltésben ez ugye a Starlink mini-nél, amit tartaléknak szeretnék beszerezni, jobb, és mivel nálunk előfordul, hogy 2 videokonferenciázgatás + ez-az megy egyszerre, nem lényegtelen a feltöltési sebesség. Emiatt agyaltam, hogy mégiscsak a nagy tányér kéne, de mivel nekünk ez hurrikánszezonra kell, amikor lehet áramból sincs sok, inkább a mini lesz, ha végre valahára nálunk is leakciózzák
-
válasz
fifferfiffer #323 üzenetére
+a 4G lefedettség teljes, az is sokmindenre elég és falun abban sincs nagy verseny.
-
akarmi1971
csendes tag
válasz
fifferfiffer #278 üzenetére
szia ! 1 . Pont az a problémám , hogy nincs kint aki összeakja , én meg nem tudok kimenni , ezért akartam itthon aktiválni , rádugni egy + routert , beállígatni stb.. hogy kint a kollégának csak felszerelni kelljen meg bekapcsolni . - de akkor ez nem megy ezek szerint . 2. beállítottam a helyszint németországban . Nekem árazásra ezt dobja ki "LOCAL PRIORITY – 50 GB 49 €/Monat" - ez a legkisebb csomag a busines /residental ban . Melyik csomag szerinted a korlátlan ?
-
válasz
fifferfiffer #267 üzenetére
Ja így már értem. Tehát nem lehet felfüggeszteni, csak itthon ugyanolyan gyorsan visszakapcsolják, mintha kvázi felfüggesztetted volna. A kolléga meg úgy kérdezte, mintha kb. feltöltős net lenne, szóval azért nem úgy van, hogy az ember random befizet egy hónapra és akkor megy, utána meg majd akkor, ha megint fizetsz. Azért ez rendes előfizetés, csak így nálunk a kevés használat miatt elég rugalmasan is lehet ezek szerint intézni.
-
válasz
fifferfiffer #265 üzenetére
Azt hogy? Nekem nincsen ilyen opcióm, én csak lemondani (=cancel) tudnám, pause csak akkor lenne, ha roamingra váltok. És ha lemondanám, akkor a kifizetett hónap végéig működik, nincs félhónap.
-
válasz
fifferfiffer #214 üzenetére
És a feladásra mennyit kellett várni? Egy pillanat alatt átírták az intervallumot +1 hétre aznap, amit elsőre vég dátumnak adtak meg...
-
Gyagyás
újonc
válasz
fifferfiffer #201 üzenetére
Köszönöm
-
m0rd0k
senior tag
válasz
fifferfiffer #207 üzenetére
Elméletileg GEN3 szettet adjak mar és abba van 2 lan csatlakozo, viszont mas EU tagallamba pl Nemeto, 50% kedvezmeny van, kérdés , hogy ha ismerosomnek megrendelem és Magyarorszagon hasznalom abbol nincs e baj? Ami nem egyertelmu, hogy ott ahogy olvastam azert van kedvezmeny mert Gen2 kitet adnak, de ez sehol nincs leirva és opciokat sem lehet valasztani.
Valakinek van errol infoja?
-
DeniL
tag
válasz
fifferfiffer #209 üzenetére
Szia,
tényleg benéztem, köszönöm, rossz ország volt kiválasztva így már tényleg ennyi amennyi nálad
-
DeniL
tag
válasz
fifferfiffer #207 üzenetére
Szia,
újra változtak az árak?
Most a hardver ára a fele, de a havídíj újra ~34k? -
miszabot
csendes tag
válasz
fifferfiffer #187 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ. Amit írsz az teljesen jó arány, főleg, hogy szinte észre sem veszed a kiesést.
-
kulu22
aktív tag
válasz
fifferfiffer #179 üzenetére
residental van, csak a leírásaikra hagyatkozva írtam
-
kulu22
aktív tag
válasz
fifferfiffer #177 üzenetére
roam esetén máshogy (rosszabbul) vagy priorizálva nagy terhelés esetén sajnos
-
kulu22
aktív tag
válasz
fifferfiffer #171 üzenetére
Köszönöm!
-
kulu22
aktív tag
válasz
fifferfiffer #169 üzenetére
Köszi! Ez a ki-be kapcsolás hogy történt nálad? Csak érdekességképpen, nem tervezek ilyesmit.
-
Marcsello31
őstag
válasz
fifferfiffer #164 üzenetére
Szia! Köszi a válaszod! Szerintem a Viber és a társai azért akadhatnak, mert nincs azonnali közvetlen kapcsolat a fő netszolgáltatóhoz, kel idő míg átugrálnak a jelek a műholdakról oda meg vissza, még akkor is ha azok alacsonyabban vannak.
Én is attól félek hogy a tv és a mobilnet ára is fel megy, de szerencsémre nálam ez akkor fog megtörténni mikor épp járna le a hűség, legalábbis azt hiszem.
Az inflációs történet is kamu szagú. Miért csak nálunk ekkora ez?.....
Gondolom xbox ps4 online játék és stream megy rendesen, de megnéznék élőben egy ilyen netet egyébként. -
Istvann33
újonc
válasz
fifferfiffer #144 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Nem tudtam mennyire pontos amit az applikáció mutat. Viszont így jóval könnyebb dolgom lesz. -
sittes79
addikt
válasz
fifferfiffer #141 üzenetére
Hmm értem, itt jól keresők vannak, de eléggé alakul az optika kiepitese is, na mindegy akkor a lényeg ha lemondom hátra sorolnak, mondjuk logikus.
És annyira nem sűrűn lakott rész. Ebben a lakoparkba 25 ház van es kettőn van starlink.
-
kulu22
aktív tag
válasz
fifferfiffer #136 üzenetére
A mobility szerencsére (még) maradt +4e / periódus, mondjuk ez téged nem húz ki a vízből.
-
Ziog
aktív tag
válasz
fifferfiffer #129 üzenetére
Nem az appban, hanem online néztem, de nekem is 38k-t ír ki, ha meg szeretném rendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4339
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest