Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ziog
aktív tag
Egy picit szomorú ez, hogy ingyen van a HW anno nagyon sokat kellett fizetni érte és így a másod kezes pl GEN 2 HW kb eladhatatlan lesz.
Fun fact, most hogy lemondtam a szolgáltatást a reactivation-nel 20%-ot megtakaríthatnék. A Liteot 9520-ért adnák havonta 12 hón keresztül, ha újra aktiválok.
-
Ziog
aktív tag
válasz
mrarizonahu
üzenetére
Eddigi tapasztalatom alapján egy sima esős nap meg sem kottyan neki. Egy olyan nyári "semmiből" érkező vihar viszont akár meg is szűntetheti. Szerencsére ezek rövid ideig tartanak mikor vékonyodik a felhőzet megy újra hiba nélkül. Összességében szerintem ettől nem igazán kell tartani.
Vannak videók, hogy a full szakadó esőben a redneckek vígan léteznek. -
Ziog
aktív tag
a két starlink router az tud meshben lenni. Ergo wifi-n kapcsolódnak egymáshoz.
https://www.starlink.com/ca/support/article/e729e467-6572-99c0-1035-cdd61b2e2cb7
-
Ziog
aktív tag
kíváncsi leszek, hogy mennyivel lesz kevesebb. Gondolkodtam rajta én is, de egyelőre még nem mertem meglépni.
Pár tényleges eredmény jöhetne majd összehasonlítás miatt.
https://www.starlink.com/gb/support/article/6e0a6781-d9e6-8cc1-153e-763daa011f9a
itt írják, hogyTypical download speeds should range from 45 - 130 Mbps (as compared to 100 - 270+ Mbps for the Residential service plan)
Nekem most olyan 250 Mit körül van a letöltés. Erre jön még rá a céges VPN mint lassító tényező.
-
Ziog
aktív tag
válasz
akarmi1971
üzenetére
Szerintem arra fel vannak készülve, hogy Business Resindentalt nem tudsz más országban aktiválni, hiszen pont ez lenne a lényege.
Az 50 GB-os korlát arra mit írtál karcsúnak tűnik. A 0,5 Mbps uploadon kamera képek nézegetéséhez nekem kevésnek tűnik, ha megszalad a YouTube a hó elején akkor kb hó végéig bokán vagytok lőve. -
Ziog
aktív tag
Maga a router amit adnak az egy Wifi router is egyben. Ez akár le is fedheti a két épületet, de csodákra ne számíts, a falakon, födémen egy értelmes jel nem fog áthatolni.
Nekem két megoldás jutott hirtelen eszembe
1.
A két épület részre egy-egy külön routert tennék. Ennek legegyszerűbb módja egy GEN3 starlink lenne, mert azon van két ethernet port gyárilag így azokban lehetne kötni az A és a B lakás internetét.2.
Egy GEN2 is jó lehet, de ahhoz kelleni fog egy ethernet adapter, amire egy saját eszközt tudsz kötni, amit már úgy állítasz be ahogy szeretnél. -
Ziog
aktív tag
Csak egy pozitív tapasztalat a supportot illetően.
Tegnapra valamiért megadta magát a Gen 2 routerem. Restart semmi nem segített rajta. Kiderült, hogy áramot sem kap egyáltalán az alján nem világított a kis fehér LED. Írtam a supportnak, kikerülvén a BOTot, mert azzal szerintem még mindig chatelni kellene. Írták, hogy küldenek egy másik routert nincs költség és a régit sem kell visszaküldeni. Kb 1 hét mire megjön, addig persze nincs internet
Próbára tehetem a mobil netet ismét.Ami még pluszban jött, hogyha bypass módban használom akkor érdemes időként kivenni ebből, mert úgy jobban tudnak telemetriát gyűjteni és updatelni az eszközt. Ezt ki fogom próbálni, mert nekem elmaradt a sebességem az itt írtaktól egy picivel és lehet hogy ennek köze lehet hozzá, hogy nem tudtak updatelni. A view az teljesen jó, mert semmilyen árnyékoló tényező nincs.
-
Ziog
aktív tag
válasz
takyka77
üzenetére
A jobb felső sarokban van egy Personal | Business kapcsoló.
https://www.starlink.com/gb/business/fixed-site
A resindental szerintem a Fixed Site lesz. Minden más utána kitalálható szerintem.
-
Ziog
aktív tag
válasz
fifferfiffer
üzenetére
Nem az appban, hanem online néztem, de nekem is 38k-t ír ki, ha meg szeretném rendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Eladó MEE audio T1 CMA Bluetooth fejhallgató rendszer, gyakorlatilag új!
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Próbára tehetem a mobil netet ismét.