- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
fifferfiffer
kezdő
Igen lemondod, elméletileg akar varakozhatsz is hónapokar mire visszakotnek de mivel egyre tobb muholdat lőnek fel es ugyanakkor Magyarország on es kornyezo országokban sose lesz nagy igény starlink re mert van olcso gyors optikai internet, ezért sose fogsz várakozni, ha ugyanezt eljasztanad az USA ban ott bizony honapokat kellene varni mire a residential visszakapod, de ott telitett a piac mert nincs okyan optikai hálózatuk mint európában.
A resz havi fizetes pedig ugy opcio hogy a megadott fordulonap, ami a starlink elso aktivalasatol szamitott 2 het múlvara adodik, ez véletlen szeru mindenkinek, kérdeztem a customer support ot nem lehet atteni masik napra, nekem minden hó 5., addig szamlazzak kiz tehat ha pl január 01 indítom ujra a szolgáltatást akkor csak 1 tol 5 ig szamlaznak tehat 4 napot ami kb 2300.forint de utana január 5 tol február 5 ig 17.000 ft szamlaznak.
-
fifferfiffer
kezdő
Dehogy, nekem is residential van es azt is fel lehet fuggesztenu es azonnal ujra aktivalni, most pl november közepén aktivaltam ujra, nekem minden hó 5 en van a fordulónap es addig számláznak tehat November közepetol 2 hetet szamlaztak ki ami kb 8500 forint (a havi 17 ezer fele), es le is mondtam megint, ezt mar 2 eve sokszor megcsinaltam, altalaban par másodperc alatt visszajon a netz vmikor csak 5 perc mulva, MO on nagyon kevesen hasznlnak starlinket ezert a rendszer sosem lesz telitve es barmikor vissza fogod tudni kapcsolni.
Mo on nagyon terjed az optikai hálózat, egy csomó kis falun keresztül huzzak a kabelt es onnantól kezdve meg vagy oldva, nálunk is most jelentettek be hogy 1.5 ev múlva kész az optikai halozat és onnantól kezdve nekem sem kell mar starlink.
-
SP4C3
veterán
Szerintem sokan hálásak lennének ha időközönként leírnátok a tapasztalatotokat vele, mivel a starlink folyamatosan bővül így változhat a tapasztalat és ha megírnátok, hogy jelenleg épp hol tart a szolgáltató...
Tehát mondjuk így:
Térség: Délmagyarország/Szeged
Eszközöm ez és ez. (v1/2/3)
Speedtest: https://www.speedtest.net/result/16822317207
Tapasztalat: Az elmúlt 2 hónapban többször előfordult, hogy megszakadt a messenger videotelefonálás több ismerősömmel, kidobott az xy videójáték a szerverről, mert nagy volt a pingem, valamint néha sokáig buffereltek az xxx oldalak, előbb ment el a net mint én... -
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
Elhiszem.
Itt ugye 40K lakosú városban vagyunk, annak is egy 9km hosszú, nyil egyenes utcájában.
Szinte 200 méterenként változik, hogy van DSL vagy csak 4G/5G és a semmi.
Pont beleesik a trutyiba a leendő bérlemény.
Húúúúúúúde betett a covid az épitkezésünknek/vételnek, de ez már más és hosszú sztori. Azóta is magam alatt vagyokLehet ezt megveszem, még nem tudom, annyira nem volt pontositva ez a része.
Helye lesz a Stralinknek, bárhol.... [kép] [kép] [kép] -
lacos001
senior tag
Itt ilyen az 5G, van ahol hasít.
Most voltam ott. Házzal szemben 20Mbit, ház előtt 44Mbit.
Nyilván ez még romlik...
Engem nem győzött meg, pláne, hogy a mostani szolgáltatóm mobilnetre kb ugyanaz, mint a majdani. Nem hinném, hogy bevállalom.
Szóval marad a Starlink, ami szerintem elbírja a pár cuccot, ami szinte nonstop pörög,+ Netflix és mellette Roblox, CS2 vagy Bf.
A munkát elbirja bármi.
Erre ugye várhatok max 2026 októberig. [kép] -
lacos001
senior tag
A mostani mobilnetemre 500/50 van maximumnak megadva. Na most ebből ennyi ami elérhető. Most, vasárnap reggel, mikor eléggé használatlan a hálózat.
Utcán [kép] Házban [kép] Sose láttam még ennyit
"Datenverbindungen bis zu 50 Mbit/s (Upload) und bis zu 500 Mbit/s (Download)"Ez pedig az elérhető O2 LTE/5G (legalsó) [kép] Maximum!
LTE amivel számolok eléhetőség terén az új cimen, mert 5G kb 200 méterrel odébb mutatódik.Na ezért a dilemma....
Én minimum a stabil, éjjel-nappal ugyanazt nyújtó megoldást keresem a kettő közül.Sztem kv, kis kaja, aztán elmegyek meglesni, mert 3km tőlünk.
-
fifferfiffer
kezdő
Nekem Németországból jott, kb 1 het
amugy sajnos nem lehet átállítani a havi számlázási datumot, nekem ugy kene hogy minden ho 20 an szamlazzanak, mert ritkan kell a starlink es az mindig hó elején, így a.szolgaltatas ujrainditasakor mindig csak 1 2 hetet kellene fizetnem a teljes havi dij helyet, de ezt csak ugy lehet beállítani hogy 2 hettel az elao antenna aktivalas után kijelolik dátumot ők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xbox Classic / Xbox 360
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest