Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Ezzel jó vagyok a mai "nemfrissítesz = téglásítunk" cirkuszban? Nincs még előfizu a tányérhoz, egyelőre nincs rá szükség (vésztartalék, ha jön errefelé valami ítéletidő).

-
t72killer
titán
-
t72killer
titán
Nézem ezt az új standby módot (nálunk havi 4.5 font), használja valaki? Nekünk a starlink csak tartaléknak kell, ha az épp aktuális hurrikán, amiknek hamarosan jön itt a szezonja, szétszedi az infrastruktúrát és kiüti a mobilnetet, telefont.
-
t72killer
titán
juhú, végre leakciózták nálunk a mini tányért (189 font, azaz kb annyi, ami a kontinens akcióiban is volt pl németeknél-franciáknál), sebtiben be is rendeltem egyet
. Állandó előfizu nem lesz rá, csak beaktiválom és felfügesztem, hogy katasztrófaszitu (nálunk előfordul...) esetén egyszerűen újra lehessen indítani. -
t72killer
titán
válasz
fifferfiffer
üzenetére
Az 5G jó. Turistafertőzött területen élünk, tavaly nyáron végképp élhetetlenné vált a 4G (totál nullás, kiakadó "sebességek" egy-egy júniusi délután). A szezon kezdetével és beruháztam egy zyxel 5g modembe, lecserélve a jóöreg (télen szuper) Huawei alexás cuccot. Sima beltéri, de a turistahordák idején is hozza az 50/30 - 120/50 közötti sebességeket egyelőre. Feltöltésben ez ugye a Starlink mini-nél, amit tartaléknak szeretnék beszerezni, jobb, és mivel nálunk előfordul, hogy 2 videokonferenciázgatás + ez-az megy egyszerre, nem lényegtelen a feltöltési sebesség. Emiatt agyaltam, hogy mégiscsak a nagy tányér kéne, de mivel nekünk ez hurrikánszezonra kell, amikor lehet áramból sincs sok, inkább a mini lesz, ha végre valahára nálunk is leakciózzák

-
t72killer
titán
-
t72killer
titán
válasz
fifferfiffer
üzenetére
+a 4G lefedettség teljes, az is sokmindenre elég és falun abban sincs nagy verseny.
-
t72killer
titán
És még1 van, ha jól olvastam valahol, az ÚJ starlink kitek 1 óra ingyenes kapcsolattal érkeznek. Ennek elvileg elégnek kéne lennie a regisztrációhoz+beaktiváláshoz - bár továbbra is kérdéses, hogy nem futok-e bele BÁRHOL egy 2faktoros azonosításba, amihez pl működő telefonos hálózat kell. Ha csak net, mert pl a revolut app-ban jóvá kell hagyni az első fizetést, az okés egy ilyen konstrukcióban. Mivel nálunk egy roam kapcsolat havi 50 font, a használt kitek meg ha vannak is, alig olcsóbbak errefelé az újnál, érdemesebb újat venni...
-
t72killer
titán
. Angol fórumokon olyat olvastam, hogy az ember még békeidőben előfizet+beaktivál egy roaming csomagot, felfüggeszti, majd ha érkezik az armageddon, újraaktiválja. Ehhez az appjukba kell csak időnként belépni - azért erre kíváncsi vagyok, h 100% független-e a Földi telepítésű hálózatoktól. -
t72killer
titán
válasz
t72killer
üzenetére
jja és mégegy: Magyarországról rendelve a "roaming módos" szolgáltatást az 50 gigás csomag 16150Ft, azaz 34 font, itt ez nálunk 50 Font. Rendelhetem a nagyszülők címére az előfizut és mi itt kint használjuk? Elvileg a roaming arról is szól, hogy ők magukkal hozzák a tányért itteni neteléréshez...
-
t72killer
titán
Sziasztok! Most, hogy a komplett Ibériai félszigeten és még Franciao egyes részein is düledezik az infrastruktúra, elgondolkoztam, hogy jó lenne TARTALÉKNAK egy starlink kit itthonra. Viszont állandó előfizut biztos nem szeretnék, uis békeidőben stabil+gyors az 5G-nk 2 különböző szolgáltatótól is, nyolcad áron.
Kérdés: új felhasználónak van-e off-grid belépésre lehetősége, azaz bármilyen egyéb működő net és telefonkapcsolat nélkül, egy szükség esetén leporolt vassal felcsatlakozni úgy, hogy nincs még az embernek előfizuja és "helyben" fizetni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Gamer PC komplett konfiguráció eladó
- Macbook Pro 16" A2141 2019 Silver i7 (2020 végi gyártás)
- Macbook Pro 16" A2141 2019 Astro i9 1TB SSD (2021-es gyártás)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Állandó előfizu nem lesz rá, csak beaktiválom és felfügesztem, hogy katasztrófaszitu (nálunk előfordul...) esetén egyszerűen újra lehessen indítani.